Haberler

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı Neoplus Outlet ve Yaşam Merkezi'nde

JLL Türkiye tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi ünlü Astrolog Nuray Sayarı’yı ağırladı.

JLL Türkiye tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi ünlü Astrolog Nuray Sayarı'yı ağırladı.

"NeoPlus'ta Ünlüler ile Buluşuyoruz" etkinlikleri kapsamında Eskişehir'e gelen ünlü Astrolog Sayarı, NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi'nde 2017 yılını ve burçları yorumladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte astroloji meraklıları, kişisel yıldız haritalarını da yorumlatma fırsatı yakaladılar.

"Yeni burçların ortaya çıkması kıskançlıktan kaynaklanıyor"

Bir süredir sosyal medyaya damga vuran 29 Kasım - 17 Aralık arasında bir tarihte doğanların 'Yılan Burcu' olması iddialarını yorumlayan Nuray Sayarı, Türkiye'nin ilk yasal, eğitimli ve vergili astrologu olduğunu söyledi. Yaklaşık 30 yıldır bu işi yaptığını dile getiren Nuray Sayarı, neredeyse her yıl yeni burçların çıktığını, bunun da kıskançlıktan kaynaklandığını bildirdi. Sayarı, "Amatörlükle birlikte 30 yıldır astrologum. 3-5 yılda bir yeni burç çıkıyor. Böyle bir şey söz konusu değil. Bir gün 'Kaplumbağa Burcu' çıkarsa eğer şaşırmayın. Böyle bir şey söz konusu değil. Her meslekte ve her alanda bir rekabet enerjisi oluşabiliyor. Astroloji çok kıymetli bir bilim. Hakikaten yaşam yolunuzda, yol rehberinizi biliyorsanız, örneğin T.C. kimlik numaranızı birine verdiğinizde her şeyinizi öğrenebilir. Bazı mutsuz bireyler, insanların hayatlarına açtığı kolaylığı kıskanıyor. O yüzden çıkıyor. Kıskançlıktan kaynaklanıyor tüm bunların hepsi" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Nuray Sayarı Eskişehir Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title