Haberler

Üniversiteli Gençler Mezuniyet Balosu Düzenlediler

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (Adü) Sultanhisar Meslek Yüksek Okulu'ndan (Myo) Mezun Olan Öğrenciler, Mezuniyet Balosu Düzenlediler.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Sultanhisar Meslek Yüksek Okulu'ndan (MYO) mezun olan öğrenciler, mezuniyet balosu düzenlediler.

Nysa Otelde düzenlenen mezuniyet balosuna üniversite öğrencilerinin yanı sıra ADÜ Sultanhisar MYO Müdiresi Şebnem Nalan Akayoğlu ve öğretim elemanları katıldı. Öğrencilerini balolarında yalnız bırakmayan ADÜ Sultanhisar MYO Müdiresi Akayoğlu, "Bu yıl okulumuzdan 115 öğrenci mezun oldu. Her geçen yıl okulumuz daha ileriye giderek öğrenci sayısını artırıyor. Öğrencilerimiz yılladır, bu okulu bitirmek için çaba harcıyorlardı. Şimdi eğlenmeleri en büyük hakları. Her yıl mevzun olan örgenciler aralarında para toplayarak bu tür eğlence yaparlar. Mezun olmanın tadını çıkarıyorlar" dedi.

Yemekle başlayan balo, öğrencilerin dans gösterileri, müzik eşliğinde eğlenmeleri ile gece geç saatlere kadar devam etti.

(HÖ-DAK-YK)

31.05.2007 16:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title