Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan "Üniversite sınavı kaldırılsın" diyen Bahçeli'ye yanıt: Sınav kaldırıldı ama bizim çocuklara değil

Güncelleme:

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Üniversite sınavları kaldırılmalıdır." sözlerine Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada cevap verdi. CHP lideri Bahçeli'ye, "Güzel ama benim Bahçeli'ye bir iyi bir de kötü haberim var. Üniversite sınavları kaldırıldı ama bizim çocuklarımız için değil" sözleriyle seslendi.

Milliyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında üniversiteler ve gençlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Üniversite sınavlarının kaldırılması gerektiğini söyleyen Devlet Bahçeli, "Biz gençlerimizin bir sınava mahkum olmasına karşıyız ve yeni bir sistemi arzuluyoruz. Sınavsız üniversite tezini savunuyor ve Türkiye'nin bu sisteme geçecek güce sahip olduğunu düşünüyoruz." dedi.

"BİR İYİ BİR DE KÖTÜ HABERİM VAR"

Partisinin grup toplantısında Bahçeli'nin açıklamalarına değinen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise "Bahçeli'ye bir iyi bir kötü haberim var. Üniversite sınavları kaldırıldı ama bizim çocuklarımız için değil" ifadelerini kullandı.

"KİMSE ENDİŞELENMESİN"

CHP lideri konuşmasında ayrıca şunları söyledi: "Hiç kime umutsuzluğa kapılmasın. Bu devlet çok badireleri atlattı. Bu memlekete gerçek anlamda adaleti getireceğim. Kul hakkı yiyenin burnundan fitil fitil getirmezsem bana da Kılıçdaroğlu demesinler. Hiç kimse endişelenmesin. Türkiye'yi, kirlilikten arındıracağız. Ben devri sabık yaratma gibi bir arayışın içinde değilim. Benim partimin önceliği bu memlekete adaleti getirmektir."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

Selin Akpınar :

Konuş be canım dedem

40
67
yanıtYanıtla
inoz inoz:

Evet konuşsun ki yaptığı gaflarla gerçek niyetini öğrenelim.

yanıt23
yanıt35
kadir bedir :

üniversitede bir hocamız ''bir ülkede siyaset hep gündemdeyse o ülke geriye gitmeye mahkumdur'' demişti.. ne de güzel söylemiş..

43
4
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Özellikle de içinde Din varsa

yanıt14
yanıt10
Hasan Yandik:

Bir özür bile dilemedin çocuklardan,o gençlerin geleceğiyle oynadın,dikkatlerini bozdunuz...daha halâ konuşuyorsun..

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title