Haberler

Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun adli kontrolle serbest bırakıldı

Güncelleme:

Ankara'da Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüne ilişkin soruşturmada tutuklanan Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun, sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle "Türkiye Cumhuriyeti devletini aşağılama" suçuyla sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Uygun için 1 ay konutu terk etmeme tedbiri ve yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun, kardeşinin Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili gözaltına alınmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları sonrası 'Türkiye Cumhuriyeti Devletini aşağılama' suçundan gözaltına alınmış ve Emniyet'teki işlemlerin ardından Ankara adliyesine sevk edilmişti.

1 AY KONUTU TERK ETMEMETEDBİRİ VE YURT DIŞI ÇIKIŞ YASAĞI

Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen Erol Uygun, 1 ay konutu terk etmeme tedbiri ve yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HANKULU'NUN AİLESİNİ DE TEHDİT ETMİŞTİ

Erol Uygun'un Esra Hankulu'nun kuzenini de tehdit ettiği ortaya çıkmıştı. Aleyna Çakır'ın ailesi Hatun Esen ile Mehmet Esen'in katıldığı FOX TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programına telefonla bağlanan Esra Hankulu'nun kuzeni, "Esra'nın Ümitcan Uygun'u tanıdığını bilmiyorduk. Esra uyuşturucu kullanmazdı, yeğenimi öldürdüler" diyerek isyan etmişti. Bunun üzerine Ümitcan Uygun'un ağabeyi Erol Uygun sosyal medya üzerinden bir paylaşım daha yaparak "Esra'nın kuzeni Tuncay hala aleyhimize atmaya devam ederse canıyla ödemeyecek, ailesiyle ödeyecek" tehdidinde bulunmuştu.

ALEYNA ÇAKIR DAVASINDA DA TEHDİTLER SAVURMUŞTU

20 Ocak 2021 günü artık mevcut olmayan başka bir Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Ümitcan Uygun'un ağabeyi olduğunu söyleyen şahıs, "Aleyna'nın ölümünü herkese yaşatacağım. Müge Anlı bunu sen de tadacaksın! Kardeşime kim yanlış yaptıysa hepsi bedelini hayatlarıyla ödeyecek. Yazan baba yürekliler var, hepinizi keserim. Bana öyle kabadayılık yapmayın. Ümitcan'ın hakkını kimseye yedirtmeyeceğim. Herkes canıyla da olsa alacak. Göreceksiniz, ağabeyi onu yalnız bırakmıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ümitcan Uygun Esra Hankulu Aleyna Çakır Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

WAN LEE:

Hakim: niye gülüyorsun ? Deniz gezmiş : duvarda adalet yazıyor

124
46
yanıtYanıtla
Beytullah NCS:

aynı şeyi bir başkası yapsa kim bilir kaç yıl yer

152
1
yanıtYanıtla
ahmet say:

bunları serbest bırakanların başına aynı olay olsa aynı şekilde serbest kalabilecekmi acaba

140
5
yanıtYanıtla
Harun Yiğit:

1 gün önce tutuklandı diyorsunuz şimdi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı diyordunuz. Nasıl oluyor bu iş kafam karıştı

138
4
yanıtYanıtla
Engin YILDIRIM:

Bu ülkede kimse bana adelet mekanizması çalışıyoru anlatamaz!!!

122
2
yanıtYanıtla
Hayati Sercan:

Aynı suçu bende isliyecem. Bu haber benim için delil . nasılsa ceza yok

93
4
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Tamam işte bu kadar.Halkın tepkisini sakinlestirmek için hikayeden bir gözaltı.Sonrada her gün görmeye alışkın olduğumuz savcılıktan salıverilme sahnesi.YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ADALETE.

87
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title