Haberler

Ulaşımda Önceliğimiz Halkımızın Memnuniyetidir

Güncelleme:

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze'de toplu taşımacılar ve servisçilerin temsilcileriyle görüştü.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Erol Akalın ve yöneticileriyle Gebze Servisçiler Kooperatifi(GESKOP) Başkanı Ayhan Tektaş ve yönetimini ayrı ayrı kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli genelinde olduğu gibi Gebze'de de ulaşımda en büyük hedeflerinin en üst düzeyde halk memnuniyeti olduğunu ifade etti.

TOPLU ULAŞIM VE SERVİSÇİLER

Gebze Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Erol Akalın ve yöneticileriyle Gebze Servisçiler Kooperatifi(GESKOP) Başkanı Ayhan Tektaş ve yönetimi, Gebze'deki Büyükşehir hizmet binasında Başkan Karaosmanoğlu'na ayrı ayrı konuk oldu. Ulaşımda önceliklerinin halk memnuniyeti olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Kocaeli'nde ulaşımda çok önemli adımları taşımacı esnafımızla birlikte attık. Yeni ve modern ulaşım sistemlerine yine onlarla birlikte geçeceğiz. Kocaeli'nde ve Gebze'de ulaşımda önceliğimiz halkımızın üst düzey memnuniyetidir'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Erol Akalın Gebze Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title