Haberler

Ukraynalı mankenin darp edildiği geceye ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un bir eğlence mekanında görevli güvenlik görevlileri tarafından darp edildiğini iddia ettiği geceye ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Kamera görüntülerinin sonuna doğru ünlü modelin elini yüzüne götürdüğü görülüyor.

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un, kendisini Çeşme'deki eğlence mekanı Momo'da güvenlik görevlilerinin darp ettiğini iddia etmesi ve görüntülerini sosyal medyada paylaşmasının ardından soruşturma devam ediyor. Gündemde yer eden olayla ilgili yeni bir görüntüler de ortaya çıktı.

31 Temmuz Cuma gecesi Çeşme ilçesinde yaşanan olay, tartışılmaya devam ediyor. İddialara göre Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, sevgilisi Baran Güneş ve arkadaş grubuyla The Beach of Momo adlı plaja gitti. İki gün sonra Ukraynalı top model, yüzünün kanlar içinde olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı ve mekanda güvenlik görevlisi tarafından darp edildiğini öne sürdü. Daria Kyryliuk, daha sonra olay gecesi saat 00.05'te Alaçatı Polis Merkezine giderek şikayetçi olduğunu ifade etti. Bu iddianın ardından polis çok sayıda kişinin ifadelerini aldı. The Beach of Momo adlı mekanın yetkilileri ise iddiaları reddetti.

Ukraynalı mankenin darp edildiği geceye ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı

YÜZÜNÜ SİLİYOR, ELİNE BAKIYOR

Olayların ardından evin bahçesinden yeni görüntülerde ortaya çıktı. Olay gecesi olduğu öne sürülen ve evin bahçesinden saat 22.30 sıralarında kaydedilen görüntülerde Ukraynalı top model Daria Kyryliuk'un, sevgilisi Baran Güneş ile konuşması yer alıyor. Kamera görüntülerinin sonuna doğru ünlü model, sağ elini yüzüne götürerek eline bakıyor. Tüm bu anlar ise kameraya yansıyor.

MEKAN 15 GÜN BOYUNCA KAPALI OLACAK

Öte yandan, bölgedeki kameraları didik didik eden polis, tüm iddiaları titizlikle araştırıyor. The Beach of Momo adlı mekan ise "sosyal mesafe kuralına uymama" ve "toplum sağlığına tehlike arz etmek" kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 15 gün kapatma cezası verilmişti.

UKRAYNA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI DEVREYE GİRDİ

Ukrayna İçişleri Bakan Yardımcısı Anton Geraşçenko, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ukrayna İçişleri Bakanı Arsen Avakov'un talimatı üzerine, konuyla ilgili Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliği Müsteşarı Buket Kabakçı ile görüştüğünü belirtti. Kabakçı'ya, Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Yağmur Güldere'ye hitaben yazılan mektubu ilettiğini aktaran Ukraynalı yetkili, "Objektif, şeffaf ve hızlı bir soruşturma yürütülmesini ve faillerin adalete teslim edilmesini bekliyoruz" ifadesini kullandı. Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliği yetkilileri ise Türkiye'de ilgili makamların konunun yakın takipçisi olduğu ve hukuk çerçevesinde gerekli tüm adımların atılacağı konusunda Ukraynalı yetkililerin bilgilendirildiğini ifade etti.

MODELDEN TÜRKLERE TEŞEKKÜR

Öte yandan Darya Krilyuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisini destekleyen Türk vatandaşlarına ve Türkiye hükümetine teşekkür etti. Krilyuk, "Yaşadığımız üzücü olaydan ötürü üzüntümü ve acımı paylaşan çok sevgili Türk vatandaşlarına, beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Olayın takipçisi olan Turizm Bakanı Sayın Mehmet Ersoy, Hükümet Sözcüsü Ömer Çelik'e konu üzerindeki hassasiyetlerinden ötürü ayrıca teşekkür ederim. Bilinmesini isterim ki, Türkiye'de tatil yapmak çok keyifli, herkesi Türkiye'de özgürce tatil yapmaya çağırıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Sosyal Medya Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (76)

ÖMERSİN:

ULAN 10 SANİYE HABERE BAKACAZ 1 DAKİKAAAAAAAAA REKLAM KOYUYORSUNUZ. DEĞİŞİKLER. .

31
0
yanıtYanıtla
MEGALOMAN:

''uBlock Origin'' dene memnun kalacaksin. . . Böyle bir derdim hic kalmadi.

yanıt1
yanıt0
BÜDÜ ''NAM-I DiGER MEGALOMAN'':

Arkadasim bana bir tüyo versene, ''degisikler'' deiye yazmissin, görücüye cikartmislar; ben aynisini yazsam hayatta koymazlar buraya, zaten cogu yorumuma küme düsürüyorlar ya, neyse, sen nasil basardin?

yanıt1
yanıt0
can:

tatil yerleri oteller düşük maaşlı kıro ile dolu böyle olmasına şaşırmadım

27
1
yanıtYanıtla
MAHMUT:

ecnebi bir kadın sanki müslüman

5
19
yanıtYanıtla
Murat:

Mpslüman olan bizimkileride görüyüruz köydekilerin bile suyu cikti görmüyormusunuz,, din din diye edep gitti iyce,,elin sarhos ecnebisine ne diyecen

yanıt2
yanıt2
CAHİL:

MÜSLÜMAN DEĞİLSE ÖLSÜN MÜ CAHİL İNSAN

yanıt3
yanıt1
Mahmutun annesi:

Oğlumun kusuruna bakmayın içip içip böyle yorumlar yazıyor özür dilerim sizlerden

yanıt6
yanıt0
devleti parmağında oynattı bea:

şimdi bu motorla devletin ne işi olur anlamak güç; neden vazgeçilmez bu motor

13
11
yanıtYanıtla
asdsa:

doğuran kadında motordur senin herkese motor dediğine göre

yanıt6
yanıt1
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title