Haberler

Ufuk Mete Şahin 3. Gülsin Onay Piyano Günleri'ne Damgasını Vurdu

Güncelleme:

3. Gülsin Onay Piyano Günleri'nin beşinci gecesi, muhteşem bir resitale sahne oldu. Genç piyano sanatçısı Ufuk Mete Şahin, performansı ile dinleyenleri mest etti.


Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve dünyaca ünlü piyano sanatçımız Gülsin Onay'ın adını taşıyan Bisanthe Piyano Günleri, tüm hızıyla devam ediyor. Beşinci gecenin konuğu, genç yetenek Ufuk Mete Şahin oldu.

EŞKİNAT KONSERİ GÜLSİN ONAY İLE BİRLİKTE İZLEDİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın yanı sıra Gülsin Onay'ın da izlediği resitalde, Şahin performansı ile salonu dolduran yüzlerce klasik müzik severi adeta mest etti.

Genç piyanist, bir buçuk saat boyunca birbirinden değerli bestecilerin eserlerini icra etti. Şahin, resitalin ilk yarısında Robert Schumann'ın Symphonic Etudes Op. 13 ile Alexander Scriabin'e ait Poeme Op. 32 Nos. 1-2, Etudes Op. 2 No. 1, Etudes Op. 42 No. 5 ve Etudes Op. 8 Nos. 2-12 isimli eserlerini seslendirdi. İkinci yarıda ise Sergei Rachmaninoff bestesi Etudes-Tableaux Op. 39 Nos. 1-5 ve Franz Liszt'e ait Apres Une Lecture Du Dante Fantasia Quasi Sonata adlı eserleri dinleyicilerle paylaştı.

DAKİKALARCA AYAKTA ALKIŞLANDI

Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen konser sonrası dakikalarca ayakta alkışlanan Ufuk Mete Şahin, yeniden sahneye gelerek emprovize (doğaçlama) performansı ile dinleyicilere teşekkür etti.

EŞKİNAT ÇİÇEK VEREREK TEBRİK ETTİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da genç piyaniste çiçek vererek performansından ötürü tebrik etti.

SON GECE ETKİNLİĞİN ONUR KONUĞU GÜLSİN ONAY SAHNE ALACAK

Bisanthe 3. Gülsin Onay Piyano Günleri 16 Aralık 2017 Cumartesi gün sona erecek ve son gece, etkinliğin onur konuğu olan dünyaca ünlü piyano virtüözümüz Gülsin Onay sahne alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem Eşkinat Süleymanpaşa Gülsin Onay Mete Şahin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title