Haberler

Uçuş sırasında taşkınlık yapan Trump destekçilerine pilottan ıssız bir yere bırakma tehdidi

Güncelleme:

ABD'de başkent Washington DC'den Phoenix'e giden American Airlines'ın uçuşu sırasında ABD Başkanı Donald Trump'ın destekçilerinin taşkınlık çıkarması sonucu pilot Trump destekçilerini uçağı bilinmeyen bir yere indirmek ve hepsini mahsur bırakmakla tehdit etti.

ABD'de Başkanı Donald Trump'ın destekçilerinin taşkınlıkları devam ediyor. Başkent Washington DC'den Phoenix'e giden American Airlines'ın uçuşu sırasında Trump destekçilerinin taşkınlık çıkarması sonucu pilot, destekçileri uçağı bilinmeyen bir yere indirmek ve hepsini mahsur bırakmakla tehdit etti.

"TRUMP İÇİN SAVAŞ"

Uçuşun başından itibaren Trump taraftarı olan yolcular, "ABD" ve "Trump için savaş" sloganları attı. Uçuştan bir video yayınlayan Trump taraftarı Mindy Robinson, ise uçağı "vatanseverlerle dolu" olarak nitelendirdi.

"USLU DURUN"

Pilot uçaktaki taşkınlığın devam etmesi üzerine yaptığı anonsta, "Size olacağı söyleyeyim. Phoenix'e daha dört buçuk saatlik bir uçuşumuz var. Bu uçağı Kansas'ın ortasına indirir ve hepinizi bırakırım. Umurumda da olmaz. Yaparım bunu. Eğer gereken buysa! Uslu durun!" dedi.American Airlines Sözcüsü olaya ilişkin yaptığı açıklamada, uçağın Reagan Ulusal Havaalanından Phoenix Sky Harbor'a giden AA 1242 seferi olduğunu belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Phoenix Pilot Haberler

500

Yorumlar (12)

Özgürlük ve barış:

Amerikan halkı düşünce özgürlüğü kapsamında zararsız bir kaç slogan atmış bize demokrasi falan dersi veren ülkenin pilotunun, tırıttırtının, fayikbukunun yaptıklarına bak BAE''de, İran''da olsa anlarızda özgürlükler ülkesi Amerika? Hiç yakışıyor mu. Pardon ya muz Cumhuriyetlerin de ki muzlar slogan atar demişlerdi :D

1
2
yanıtYanıtla
niklaus:

Kappatırım ışıkları hee

1
0
yanıtYanıtla
pilot:

Tebrik ederim, ağzına sağlık pilot bey.

1
0
yanıtYanıtla
İdolumsun:

Kaptan o bee ! Uçak havadaysa devlet baskani da o! Bir iki dik dalış yapabilirdi de veya hava boşluğu taklidi de yapardi istese! Bahanesi de cok kolaydi. Ama o adam gibi ufacik bir tehditle susturmus.helal olsun!

1
0
yanıtYanıtla
1907:

Dinsizin hakkından imansız gelir.

1
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Trump seçimi kazansaydı ve bu yolcular zafer çığlıkları atıp, taşkınlık yapsaydı, pilot aynı tepkiyi verirmiydi. Kurt kocadı mevzusu bu.

0
0
yanıtYanıtla
sami:

Tehdit asparagas. Var mı kıytırık Trump desteği sloganlar için başka hava limanına inmek , peh

0
0
yanıtYanıtla
xvatan:

turkiyeye getir onlari bizde onlara bakalim

0
0
yanıtYanıtla
ismet yıldırım:

kaybetmişsin seçimi efendice birak deyilmi trampın tuzu kuru haybeciler öldü gitti trampında çok umurunda sanki ağanin mali fakirin canı gider

0
0
yanıtYanıtla
Gündoğdu:

Bermuda üçgenine iniş yap.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title