Haberler

Üçüncülük Coşkusu

Antalya'da Düzenlenen Dünya Ampute Futbol Şampiyonası'daki Son Maçında Brezilya'yı 1-0 Yenen Türkiye, Dünya Üçüncüsü Oldu.

Antalya'da düzenlenen Dünya Ampute Futbol Şampiyonası'daki son maçında Brezilya'yı 1-0 yenen Türkiye, Dünya üçüncüsü oldu.

WOW Topkapı Palace Oteli'nin sahasında yapılan maçın 40 dakikalık normal süresi golsüz sona erdi. 20 dakikalık uzatmanın ikinci bölümünde etkili oynayan millilerimiz, 64. dakikada Nurettin Balkaya'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmayı izleyen Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci ve Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, sahaya inerek ayyıldızlı millilerimizi kutladı. Antalya'da çok anlamlı bir derece aldıklarını belirten Teknik Direktör Fahir Genç, "Bu başarıyı, tüm ülkeye armağan ediyorum" dedi. Golü atan Nurettin Balkaya, maçtan sonra yaptığı açıklamada, galibiyet golünü atarak, takımına dünya üçüncülüğü kazandırdığı için kendisini dünyanın en mutlu insanı hissettiğini, sevincinden ötürü duygularını daha fazla dile getiremediğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title