Haberler

    Uçaklarda Yan Koltuk Boş Olacak mı? İşte Cevabı

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz günlerde iç hat uçuşlarının 4 Haziran'da açılacağı bilgisi paylaşılmıştı. Yapılan açıklamaların ardından vatandaşlar uçakta yan koltuk boş olacak mı sorusunun cevabını merak etmeye başladı.

    Geçtiğimiz günlerde iç hat uçuşlarının 4 Haziran'da açılacağı bilgisi paylaşılmıştı. Yapılan açıklamaların ardından vatandaşlar uçakta yan koltuk boş olacak mı sorusunun cevabını merak etmeye başladı. Konu ile ilgili Türk Hava Yolları Genel Müdürü tarafından yeni bir açıklama yapıldı.

    Uçaklarda Yan Koltuk Boş Kalacak Mı?

    Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Havacılık ve sağlık otoritelerinde; uçak havalandırma sistemleri, HEPA filitreleri ve yapılan bilimsel araştırmalarda uçak içi bulaş riskinin yüksek olmaması gibi sebepler ile HENÜZ ZORLAYICI BİR KARAR ALINMAMIŞTIR." cümlelerine yer verdi.

    Merak ettiğiniz soru!

    Uçaklarda YAN KOLTUK BOŞ olacak mı?

    Cevap: Havacılık ve sağlık otoritelerinde; uçak havalandırma sistemleri, HEPA filitreleri ve yapılan bilimsel araştırmalarda uçak içi bulaş riskinin yüksek olmaması gibi sebepler ile HENÜZ ZORLAYICI BİR KARAR ALINMAMIŞTIR

    — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) May 28, 2020

    Bilal Ekşi ayrıca uçak içinde boş koltuk uygulamasına gerek var mı sorusuna da yanıt verdi. Bilal Ekşi şunları söyledi:

    "Örneğin Avrupa Sivil Havacılık Emniyet Ajansı EASA ve Avrupa Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi, ECDC ortak yayınladığı klavuzda " yolcu sayısı müsait ise tavsiye etmiş değil ise zorunlu tutmamıştır."

    UÇAK İÇİNDE YAN KOLTUK BOŞ UYGULAMASINA GEREK VAR MI?

    Örneğin Avrupa Sivil Havacılık Emniyet Ajansı EASA ve Avrupa Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi, ECDC ortak yayınladığı klavuzda " yolcu sayısı müsait ise tavsiye etmiş değil ise zorunlu tutmamıştır"https://t.co/CN3HKFzHTW pic.twitter.com/UYDr2FJwr7

    — Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) May 28, 2020

    Sizler konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Bilal Ekşi Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title