Haberler

3 Partiden de Aday Çıkaran Köyden AK Partili Aday Vekil Oldu

Güncelleme:

Osmaniye'de AK Parti, CHP ve MHP'den aday çıkan köyden, AK Parti adayı, Osmaniye'nin tek AK Parti milletvekili oldu.

AK Parti, CHP ve MHP'den üç milletvekili adayı çıkaran 160 seçmenli köy olan Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Durmuşsofular Köyü'nden 7 Haziran seçiminin gayri resmi sonuçlarına göre sadece aday Mücahit Durmuşoğlu AK Parti Osmaniye milletvekili oldu.

50 HANELİ KÖYDEN 3 PARTİYE ADAY ÇIKTI AK PARTİ KAZANDI

İlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve 50 haneli 160 seçmeni olan Durmuşsofular Köyü 7 Haziran seçimleri için üç milletvekili adayı çıkarmıştı. Aynı köyden olan Mücahit Durmuşoğlu AK Parti Osmaniye 2. sıra, Murat Koluçolak CHP Osmaniye 2. sıra, Yusuf Kargıoğlu ise MHP İstanbul 1. Bölge 17. sıra milletvekili adayı olarak gösterildiler. Gayriresmi seçim sonuçlarına göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ninde aday olduğu Osmaniye'den oyların yüzde 39'unu alan AK Parti 2 milletvekili oyların yüzde 41'ini alan MHP ise 2 milletvekili çıkardı. AK Parti'den 2. sıra adayı olan Mücahit Durmuşoğlu da Meclis'e gidenler arasındaydı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mücahit Durmuşoğlu Osmaniye Ak Parti Kadirli Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title