Haberler

Tyb Erzurum Şubesi'nden "Bir Başka Açıdan Çanakkale" Paneli

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi konferans, panel ve sohbet faaliyetlerine, Çanakkale Zaferi’nin 99.yılında panel ile devam ediyor.

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi konferans, panel ve sohbet faaliyetlerine, Çanakkale Zaferi'nin 99.yılında panel ile devam ediyor.

Merkezi Ankara'da bulunan ve 36 yılı geride bırakan Türkiye'de 13 şube ve temsilciliklerle binden fazla yazar ve şairi bünyesinde bulunduran Türkiye Yazarlar Birliği'nin Erzurum Şubesi 10.yılını kutlamaya hazırlanırken Cumartesi günü "Bir Başka Açıdan Çanakkale" Panelini düzenleyecek.

Atatürk Üniversite Kültür Sitesi'nde düzenlenecek olan panelde; Çanakkale Slaytı gösterimi yapılacak. Prof.Dr.Hüseyin Yurttaş, Şair M.Yaşar Genç ve Harun Kazan'ın okuyacağı "Çanakkale Şiirleri"nin ardından panele geçilecek. Panelde; Çanakkale Savaşının Felsefi Konumu'nu Prof.Dr.Ömer Özden Çanakkale Savaşının Siyasi ve Askeri Konumunu Prof.Dr.Erol Kürkçüoğlu, Çanakkale Savaşının Manevi Konumu'nu Yrd.Doç.Dr.Mehmet Göktaş; Çanakkale Savaşının Tarihi Konumunu Arş.Yazar Zafer Turan, Çanakkale Savaşının Erzurum Konumunu Arş.Yazar Abdurrahman Zeynal anlatacak.

TYB Erzurum Şube Başkanı M.Hanefi İspirli; on binlerce şehidin kanı ile yazılmış en büyük destanlardan sonuncusu olan "Çanakkale Zaferi'nin 99.yılında" özellikle gençlere farklı bir bakış ile bu destanı anlatmak istediklerini belirterek, panele katılımın yoğun olmasını beklediklerini dile getirdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title