Haberler

Tekeri patlayıp takla atan midibüsün altında kalan yaralı şahıs kurtarılmayı böyle bekledi

Güncelleme:

İstanbul Tuzla'da seyir halindeyken tekeri patlayan sürücü kontrolden çıkarak takla attı. Sürücü ters kalan aracın içinde sıkışarak öylece kurtarılmayı bekledi. Olay yerine gelen ekipler sürücüyü kurtarıp diğer yaralılarla birlikte hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Tuzla'da saat 07.30 sıralarında TEM otoyolu Mehmetçik Vakfı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, yolda seyir halinde olan midibüs sürücüsü Yusuf Ziya Doğan, aracın tekerinin patlaması üzerine yolun kenarına park etmek için manevra yaptı.

MİDİBÜS TAKLA ATIP TERS BİR HALDE KALDI

Fakat kontrolden çıkan midibüs takla atarak yolda ters vasiyette kaldı. O sırada arkadan gelen otomobil sürücüsü Engin Karadağ midibüse çarpmamak için direksiyon kırınca yol kenarındaki direğe çarpıp şarampole doğru takla attı.

Tekeri patlayıp takla atan midibüsün altında kalan yaralı şahıs kurtarılmayı böyle bekledi

SÜRÜCÜ ARAÇ İÇİNDE SIKIŞTI

Midibüs içerisinde sıkışarak yaralanan sürücü Doğan ile beraberindeki Meryem Çelebi yaralandı. Yaralı sürücü sıkıştığı yerden itfaiye tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Tekeri patlayıp takla atan midibüsün altında kalan yaralı şahıs kurtarılmayı böyle bekledi

"ÇARPMAMAK İÇİN SAĞA ÇEKİP DİREĞE VURDUM"

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Engin Karadağ, "Trafikte seyir halindeyken önümdeki arabanın tekeri patladıktan sonra araba dönmeye başladı. Ben de ona çarpmamak için sağa çektim tabela direğine vurdum ve takla attık" diye konuştu. Takla atan midibüs ve otomobil drone ile havadan görüntülendi.

Tekeri patlayıp takla atan midibüsün altında kalan yaralı şahıs kurtarılmayı böyle bekledi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tuzla Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title