Haberler

Tüzdev'den Çocuklara Farklı Bir Kamp Deneyimi

Güncelleme:

Türkiye Üstün Zekâlı ve Dâhi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV), 10-14 yaş grubu çocuklar için İstanbul'da yaz kampı düzenliyor.

21-25 Ağustos tarihleri arasında, Marma Otel İstanbul'da gerçekleştirilecek organizasyon ile çocuklar eğlenceli bir kamp deneyiminin yanı sıra, ahşaptan havacılığa 10 farklı atölye ile tüm gün uygulamalı eğitim fırsatı bulacaklar.

Türkiye Üstün Zekâlı ve Dâhi Çocuklar Eğitim Vakfı (TÜZDEV), 10-14 yaş grubu çocuklar için İstanbul'da yaz kampı düzenliyor. 21-25 Ağustos tarihleri arasında Marma Otel İstanbul'da gerçekleştirilecek kampın eğitim danışmanlığını Dr. İsmail Tombuloğlu yapacak. Kamp süresince çocuklar ahşaptan havacılığa 10 farklı atölye ile tüm gün eğitim alacaklar.

HER GECE ASTRONOMİ DERSİ

TÜZDEV Genel Başkanı Opr. Dr. Kemal Tekden, atölyelerin en fazla 15 kişi olacak şekilde düzenleneceğini söyledi. Tekden, "Çocuklar hem otel içinde hem spor alanlarında hem de otel çevresindeki güvenli ormanlık alanda gezi, gözlem, eğitim ve eğlencenin bir arada olacağı şekilde vakit geçirecekler. Her gece astronomi derslerimiz olacak. Çocuklarımız ayrıca havuz imkanından faydalanabilecek, beş yıldızlı otelde eğitim kampı geçirecekler. Bir yandan uzman eğitimciler ve danışman akademisyenler eşliğinde disiplinli şekilde 24 saati değerlendirecekler diğer yandan da Türkiye'nin her yerinden yeni arkadaşlar edinecekler" diye konuştu.

ARKADAŞLIK İLİŞKİLERİ GELİŞECEK

Yaz kampı ile öğrencilerin tek başına sorumluluk alabilmeleri ve sosyalleşmelerini sağlamayı amaçladıklarını kaydeden Kemal Tekden şöyle devam etti: "Çocuklarımız yaz tatilini hem eğlenerek hem öğrenerek geçirecekler. Hem arkadaşlık ilişkilerini güçlendirecekler hem de topluluk kurallarını kavrayacaklar. Toplu yaşam alanlarına uygun davranma becerisi geliştirerek zaman kuralına uyma bilinci oluşturacaklar. Bir süre aileden uzak kalabilme deneyimi yaşayarak onların önemini kavrayacaklar. Yapılan etkinliklerle inovatif (yenilikçi) düşünme alışkanlığı kazanırken, liderlik ve girişimcilik özelliklerini geliştirecekler."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal Tekden İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title