Haberler

Tüvturk'tan Demirci'ye Araç Muayene İstasyonu

Doğuş Otomotiv-akfen-tüvsüd Konsorsiyumu Tarafından Kurulan Tüvturk, Uluslararası Standartlardaki Araç Muayene İstasyonları Zincirine Bir Yeni Halkayı Manisa'nın Demirci İlçesinde Ekledi.

Doğuş Otomotiv-Akfen-TÜVSÜD konsorsiyumu tarafından kurulan TÜVTURK, uluslararası standartlardaki araç muayene istasyonları zincirine bir yeni halkayı Manisa'nın Demirci ilçesinde ekledi.

Demirci Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Gelir İdaresi Grup Başkanı Cemal Akkılıç, Akça Holding A.Ş Finas Müdürü Mehmet Oğuz ve Demirci Vergi Dairesi Müdürü Abdullah Gül araç muayene istasyonunu gezerek incelemede bulundu.

2008 yılı sonuna kadar Türkiye çapında 189'u sabit, 81 gezici olmak üzere toplam 270 adet yeni araç muayene istasyonu açılacağı belirtilirken, Demirci ilçesindeki istasyonun ise Temmuz ayından itibaren faaliyet göstermeye başlayacağı bildirildi. Günlük en az 55 araca muayene hizmeti verebilecek kapasiteye sahip istasyonda trafikle ilgili bir çok işlem de yapılabilecek.

(KA-MY-ÖA) 10.06.2008 16:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title