Haberler

Tuvana Türkay-Alper Potuk Ayrılığının Nedeni Ortaya Çıktı: İhanet

Güncelleme:

Oyuncu Tuvana Türkay'ın sevgilisi Fenerbahçeli Alper Potuk'u, evinde bir erkek ve iki kızla parti yaparken yakaladığı için terk ettiği ortaya çıktı.

Anadolu Yakası'ndaki müstakil evinde bir erkek arkadaşıyla birlikte parti düzenleyen Alper Potuk, Tuvana Türkay'la ilişkisinin bitmesine neden oldu.

KAPIYI AÇILMAYINCA BAHÇEDEN DOLAŞIP GİRDİ

Sevgilisine telefonla ulaşamayan Türkay, kapıyı çalmasına rağmen açılmayınca bahçeden dolaşıp eve girdi. Sevgilisine eğlence sırasında yakalanan Potuk, durumu açıklamaya çalışsa da, daha önce de benzer bir olay yaşayan Tuvana Türkay, ilişkiyi orada bitirdi.

DAHA ÖNCE İHANET NEDENİYLE AYRILMIŞLARDI

Bir ayrılık bir barışan çift daha öncede ihanet yüzünden ayrılmıştı. Sevgilisi Alper Potuk'un başka bir kadınla resimlerini gören Türkay ilişkisini sonlandırmıştı.

İHANETİ AFFETMİŞTİ

Eski sevgilisini ikna etmeye çalışan Alper Potuk,

"ALPER'İ ÇOK SEVİYORUM" DEYİP EVLİLİK TEKLİFİNİ KABUL ETMİŞTİ

Alper Potuk'un evinde evlilik teklifi alan güzel oyuncu yakın çevresine ''Alper'i çok seviyorum'' diyerek teklifi kabul ettiğini açıklamıştı.

Alper Potuk, daha önce esmer bir güzelle böyle yakalanmıştı...

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuvana Türkay Alper Potuk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

TÜRKÜN GÜCÜ:

PARA ADAMI AZDIRIYOR BU YAŞANTILARIN HESABI AHİRETDE NASIL VERİLECEK ACABA ALLAHIM SEN BIZLERI GUNAHKAR OLMAKDAN KORU AFFINA SIGINIRIZ

21
1
yanıtYanıtla
BARETTİ:

BU ÜLKEDE ŞEHİT VERECEĞİZ, ETRAFIMIZI PKK'' LI ve FETOCU HAİNLER''den NE FARKLARI VAR BU PİSLİKLERİN TÜRK ve MÜSLÜMAN DEMESİNLER BUNLAR TEK KELİMEYLE HAİNLERDİR.

yanıt0
yanıt0
sezai keskin:

pis herif namaz yok abdest yok yoldan çıkmışş kadın i kurtulmuş

15
6
yanıtYanıtla
AYNEN KEKO AYNEN:

Sana öyle namazlı abdestli pis herifler gösteririm ki bu adama melek der önünü iliklersin

yanıt6
yanıt1
edepveiman:

onlar o halde münafik oluyorlar namaz insani kötülük yapmaktan zina yapmaktan korumasi lazim seytanda meleklerin hocasiydi gercek namaz insani haramlardan korur

yanıt0
yanıt0
KARGA:

E PARASI İÇİN ADAMIN PEŞİNDEN KOŞARSAN DİĞER KOŞANLARLA AYNI PARKURDA OLURSUN...

15
4
yanıtYanıtla
SİZENE:

ne kadar seviyesiz insanları tanımadan yapılmış yorum. Kadının zaten durumu iyi. Burda klavyede ahkam kesen bazı tiplere uyuz oluyorum

yanıt0
yanıt3
taraftar:

Ne aç gözlü milletiz , iyi olmuş erken uyanmış Tuvana

15
1
yanıtYanıtla
murat:

adamın zaten tipi güven vermiyor, böyle tiplerle birlikte olan sonucuna razı olur

14
1
yanıtYanıtla
OSMAN:

SENIN VAROŞ DEDİGİN BOLVADİNLİ ESKISEHİRDE BUYUMUS SEN ÖMRÜNDE ESKİŞEHİRİ GÖRDÜN MÜ 10 TANE İSTANBUL EDER

6
8
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title