Haberler

Tutsak Yunuslar İçin 20 Bin İmza Toplandı

yunusun serbest bırakılması için toplanan 20 bin imza Kaş Belediyesine teslim edildi.yunusun kurtarılması için imza kampanyası başlatan yazar Buket Uzuner, topladığı 20 bin imzayı, Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin'e teslim etti.

Kaş İlçesindeki yunus parkının kapatılması ve buradaki dört

yunusun serbest bırakılması için toplanan 20 bin imza Kaş Belediyesine teslim edildi.

Kaş'ta bulunan yunus parkındaki dört

yunusun kurtarılması için imza kampanyası başlatan yazar Buket Uzuner, topladığı 20 bin imzayı, Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin'e teslim etti. Yazar Buket Uzuner, Başkan Gültekin'den yunus parkına ruhsat vermemelerini istedi. Parktaki 'Tom' ve 'Misha' adlı yunusların daha önce kurtarıldığını hatırlatan Uzuner, "Tel örgülerin içerisine hapsedilen diğer yunusların da kurtarılmasını istiyoruz. Bu imzaları, Kaş'ın yunus cenneti olması dileğiyle veriyoruz" dedi.

Başkan Gültekin de belediye olarak yasaların emrettiği şekilde üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Buket Uzuner ve beraberindekiler daha sonra Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya'yı da ziyaret ederek destek istedi. Ziyaretlerin ardından Uzuner ve beraberindekiler, Cumhuriyet Meydanı'nda yunus parklara dikkati çekmek amacıyla basına açıklama yaptı.

Eylemde tiyatro ve sinema sanatçısı Uğur Polat da hava şartlarına rağmen halkın büyük duyarlılık gösterdiğini, ilgili kuruluşların artık görevini yapması gerektiğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gültekin Buket Uzuner Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title