Haberler

İstanbullulara metroda kedi engeli! Sosyal medyada gündem olan videoya İmamoğlu da kayıtsız kalmadı

Güncelleme:

İstanbul'da sabah saatlerinde metroya binmek isteyenler turnikelerde bir kedinin engeli ile karşılaştı. İstanbulkart'ını basarak istasyonlara giriş yapmak isteyenleri patisi ile geri iten kedinin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. İBB, yaramaz kedinin bu hallerini resmi Twitter hesabından paylaşırken, İmamoğlu da yüzleri güldüren videoyu gülerek retweet'ledi.

İstanbul'da sabah saatlerinde metroya binerek işlerine gitmek isteyen vatandaşlar turnikelerde küçük bir sürpriz yaşadı. Kartlarını basarak karşıya geçmek isteyen vatandaşları bu kadar şaşırtan ise turnikenin üstünde oturan bir kedi oldu.

BELEDİYENİN RESMİ HESABINDAN PAYLAŞILDI

Turnikenin üstünde oturan kedi karşıya geçmek isteyen vatandaşların kart basmasına engel oldu. Kedinin bu hallerini sosyal medya hesabında paylaşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi videoyu, "İstanbulKart; vapurda, metroda, otobüste tramvayda, Halk Bakkal dahil her yerde geçiyor...bazen" sözleri ile paylaştı.

İMAMOĞLU DA KAYITSIZ KALAMADI

Öte yandan İBB'nin resmi twitter hesabından paylaşılan videoya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'da kayıtsız kalmadı. Turnikeye oturan kedinin vatandaşlara engel olduğu anları twitter hesabından paylaşan İmamoğlu'nun paylaşımına kısa sürede çok sayıda yorum yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (4)

Fatih Uludağ:

ibb ulaşıma indirim yapacam dedi koltuga oturdu 1.80 ulaşımı .3.5 liraya çıkardı neresi komik bunun kediyle değil ulaşım ücreti ile ilgilensin bir zahmet her şey koltuga oturana kadar.

49
72
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Aynı hassasiyeti elektriğe, akaryakıta, köprü geçişlerine zam ( Padon , ayarlama ) yapıldığı zaman da gösteriyor musun FATİH ULUDAĞ kardeşim ?

yanıt95
yanıt32
Battal Gazi:

Osman birşeyi artık kabul edin be hep karşı tarafı yanlış görmekten vazgeçin, yanlışı yanlış gördüğünüz ile örtuyorsunuz.

2
2
yanıtYanıtla
Ertuğrul Karaca:

evet aynı hassasiyeti gösterdiği için öyle konuşuyor zira bu adamlara ülke teslim edilse kim bilir o elektrik akaryakıt ve köprü geçişlerine ne kadar zam.. pardon senin dediğin gibi ayarlama.. yapacaklar.. kim bilir..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title