Haberler

Türkü sevdalısı öğrencilerden muhteşem konser

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü öğrencileri, muhteşem bir konserle izleyenlere eşsiz bir müzik ziyafeti sundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü öğrencileri Setbaşı Kütüphanesi Üftade Gösteri ve Konser Salonu'nda verdikleri muhteşem konserle izleyenleri büyüledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konsere ilgi çok yoğundu. Orkestra Şube Müdürlüğü ses sanatçısı ve koro şefi Nilüfer Göl'ün çalıştırdığı 50 çocuktan oluşan koro, 'Deniz Üstü Köpürür', 'Mor Koyun', 'Ağasar Dereleri', 'Ben Yemenimi', 'Benim Annem', 'Oy Miralay', 'Bir Dünya Bırakın Biz Çocuklara' gibi sevilen türküleri seslendirdi. Genç sanatçılar, sololarda da sergiledikleri performanslarla büyük beğeni topladılar.

Büyükşehir Belediye Orkestra Şube Müdürlüğü saz sanatçılarından Selçuk Oruç, Veli Kenan Şimşek, Alim Hüseyinoğlu, Kemal Beygirci, Türk Halk Müziği Bölümü öğrencileri Doğukan Yalçın, Remzi Nacarkahya ile Çocuk Korosu Yardımcı Öğrenci Uğurhan Haşhaş da enstrümanlarıyla konsere renk kattı. Sunumunu ses sanatçısı Aylin Bozkurt'un yaptığı konserin sonunda Türk Halk Müziği Bölüm Başkanı Züleyha Savaş, koro şefi Nilüfer Göl'e çiçek verdi. Keyifli konseri, öğrencilerin aileleri ve yakınları da ilgiyle izledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

23 Nisan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title