Haberler

'Türkiye Okuyor' Kampanyası

- Samsun'un Bafra İlçesinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Himayesinde, Milli Eğitim ile Kültür ve Turizm Bakanlıkları Koordinasyonunda Düzenlenen "Türkiye Okuyor" Kampanyası Başladı.

- Samsun'un Bafra ilçesinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün himayesinde, Milli Eğitim ile Kültür ve Turizm Bakanlıkları koordinasyonunda düzenlenen "Türkiye Okuyor" kampanyası başladı.

Bafra Öğretmenevi'nde düzenlenen 'Türkiye Okuyor' adlı toplantıya Kaymakam Bekir Dınkırcı, Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla ve davetliler katıldı. Toplantıda fikir alışverişinde bulunuldu ve kampanya çerçevesinde yapılacaklar anlatıldı. Kampanya kapsamında Bafra'da, köy okulu ve kahvehanelerde uygun okuma yerleri oluşturularak vatandaşlar okumaya teşvik edilecek. Milli Eğitim Bakanlığı yayınları içerisinde yer alan tüm kitaplar halkla buluşturulacak. Özellikle okuma-yazma bilmeyenlerin seviyesi tespit edilip okuma-yazma öğrenmeleri sağlanacak. Ayrıca öğrencilerin kitap okuma alışkanlıkları geliştirilecek.

Toplantının ardından Bafra Mustafa Kemal ilköğretim Okulu'nda öğrencilere kitap dağıtıldı.

(NA-SA) 20.02.2008 19:35 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title