Haberler

Türkiye'nin Yeni İkilisi Geliyor

Güncelleme:

Karadeniz'in yerel starları olan ikili, fenomen tiplemeleri "Sebahat ve Melahat" i beyazperdeye taşıdıkları yılın en eğlenceli filmi ile kahkaha fırtınası estirecek.

Mint Yapım imzalı "SEBAHAT VE MELAHAT", iki kadının, çapkınlık yaptıklarını öğrendikleri kocalarını bulmak için, Karadeniz'in yaylalarından İstanbul'a uzanan eğlenceli yolculuğunu konu alıyor.

Yönetmenliğini Hasan Kalender'in üstlendiği filmde Aydın ve Yılmaz'a, Deniz Oral, Mehmet Ulusoy, Emin Gümüşkaya, Ece Köroğlu, Bahar Başar ve Sabriye Kara eşlik ediyor.

Sebahat ve Melahat'i beyazperdeye taşımanın en büyük hayalleri olduğunu belirten Seymen Aydın ve Adem Yılmaz "Bu hayalimizi hayata geçirmemize fırsat verdiği için Birol Güven'e teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Seymen Aydın Karadeniz İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title