Haberler

    Türkiye'nin İlk E-Spor Takımlarından Hwa Gaming'in İsmi Değişti

    Yıllardır müsabakalarda gördüğümüz e-spor takımı HWA Gaming'in artık başka bir adı var.

    Türk e-spor tarihinin en eski takımlarından biri olan HWA Gaming, 2006 yılından beri aynı olan adını resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile değiştirdiğini açıkladı. Yılların e-spor takımı HWA Gaming, artık yoluna İstanbul Wild Cats (İstanbul Vahşi Kediler) ismiyle devam edecek.

    Resmi Twitter hesabından son 2 haftalık süreç içerisinde "Hazır mısın?", "Geri sayım başladı.", "16.04.2019", "Vizyoner, öncü, köklü.", "Korkusuz, hırslı, çevik.", "Efsanenin yeniden doğuşu.", "Yeni zaferlere hep birlikte." ve "Leopar arenaya çıkıyor." paylaşımlarını yapan HWA Gaming, İstanbul Wild Cats olarak küllerinden yeniden doğmayı hedefliyor.

    İstanbul Wild Cats'in artık yeni bir logosu, maskotu ve vizyonu var. Ferit "wtcN" Karakaya, Asım Cihat "fabFabulous" Karakaya, Anıl "HolyPhoenix" Işık ve dahası gibi gerçek anlamda Türk e-spor tarihindeki başarılı oyunculara zaman zaman ev sahipliği yapmış olan eski adıyla HWA Gaming, yeni adıyla İstanbul Wild Cats'e başarılar diliyoruz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    İstanbul Twitter Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title