Haberler

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi

Bu sene Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi A Grubu'nda mücadele edecek olan AS Osmaniyespor, ligin ilk maçında konuk ettiği 55 Gençlik Spor karşısında 95-78 galip geldi.

Bu sene Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele edecek olan AS Osmaniyespor, ligin ilk maçında konuk ettiği 55 Gençlik Spor karşısında 95-78 galip geldi. AS Osmaniyespor Kulüp Başkanı Mehmet Serkan Erdem, hedeflerinin 1. lig olduğunu söyledi.

Osmaniye Merkez Spor Salonu'nda oynanan maçın ilk periyodu AS Osmaniyespor'un farklı önde götürmesi ile 27-8 tamamlandı. İkinci periyotta toparlanan konuk Samsun takımı bu periyodu 25-29 önde tamamladı. Maçın ilk yarısı da AS Osmaniyespor'un 52-37 üstünlüğü ile bitti. Üçüncü periyotta maça tekrar ağırlığını koyan AS Osmaniyespor, bu periyodu 33-13 farklı geçti. Dördüncü ve son periyotta daha çok yedek oyuncularına şans veren AS Osmaniyespor, bu periyodu 10-28 geride tamamladı. Bu sonuçların ardından AS Osmaniyespor takımı maçı 95-78 kazandı.

AS Osmaniyespor takımından İpek Derici 31 sayı ile hem takımının hem de maçın en skorer oyuncusu oldu. AS Osmaniyespor'da Nihan Anaz 20, Julia Suzan Demirer 15 sayı ile takımına katkı sağlayan oyuncular oldu. 55 Gençlik Spor'da ise Dilan Çelik 22, Bilgehan dursun 19, Berdanur Akosman 15 sayı ile takımlarının skoruna katkıda bulundular.

Maçtan sonra açıklama yapan AS Osmaniyespor Kulüp Başkanı Mehmet Serkan Erdem, "Bu sene ilk defa katıldığımız lige hazırlık için ciddi manada mücadele verdik. Bugünkü mücadelede de doğru şeyler yaptığımızı gördük. Maçtan daha farklı galibiyet ile de ayrılabilirdik. Ancak hocamız son periyotta genç ve yedek oyunculara ağırlık verdi ve fark biraz kapandı. Hedefimiz 1. lige çıkmaktır" dedi.

Başkan Erdem, ileriki maçlarda daha başarılı olmak için takıma takviye yapmayı düşündüklerini de belirterek, "Bununla ilgili olarak ABD'den bir oyuncuyu transfer etmeyi düşünüyoruz. Ayrıca yine ülkemizde 3 büyüklerde oynamış bir oyuncu ile de görüşmelerimiz var. Doğru işler yapılırsa bunların karşılığında desteğin de olacağını düşünüyoruz. Bu nedenle biz, tüm Osmaniyelilerden takıma sahip çıkarak destek vermelerini istiyoruz. İnşallah hep birlikte başaracağız" şeklinde konuştu.

Osmaniyelilerin büyük ilgi gösterdiği maçı Vali Dr. Mehmet Oduncu, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ersin Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara, Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, OTSO Başkanı Murat Teke de izledi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mehmet Serkan Osmaniye Türkiye Samsun Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title