Haberler

Türkiye'de koronavirüs kabusu sürüyor! Günlük ölüm sayısı 185 ile en yüksek seviyeye çıktı

Güncelleme:

Türkiye'de koronavirüs salgınında günlük ölüm sayısı dün 185 ile salgının başından beri en yüksek seviyeye çıktı. Yani salgının ilk zirveyi yaptığı Nisan ayındaki seviyenin %45 üzerini görmüş oldu.

Türkiye'de koronavirüs salgınına karşı geçen hafta sıkılaştırılan tecrit önlemlerine rağmen günlük ölüm sayıları art arda yedinci günde de artış kaydederek rekor kırdı.

ZİRVEYİ GÖRDÜ

Sağlık Bakanlığı verilerine göre pazar günü salgında 185 kişi hayatını kaybetti. Günlük ölüm sayısı salgın başından bu yana en yüksek seviyeye çıkarken, salgının ilk zirveyi yaptığı Nisan ayındaki seviyenin %45 üzerini görmüş oldu.

VAKA SAYISINDA AZ DA OLSA GERİLEME

Vaka sayısı cumartesi günü 30,103'e yükselerek salgın başından bu yana en yüksek seviyeye çıktıktan sonra dün 29,281 olarak gerçekleşti.

DÜNYADA EN ÇOK YENİ VAKA AÇIKLAYAN 4. ÜLKE

Sağlık Bakanlığı asemptomatik olanları da içeren vaka sayısını Temmuz ayından bu yana ilk defa geçen hafta çarşamba günü açıklamaya başladı. Bu verilere göre Türkiye'de ABD, Hindistan ve Brezilya'nın ardından dünyanın en çok yeni vaka açıklayan dördüncü ülkesi oldu.

DÜN 29 BİN VAKA, 185 VEFAT AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığı'nın 29 Kasım için yayınladığı Türkiye'nin Günlük Koronavirüs Tablosu'nda açıklanan son 24 saatlik verilere göre; 6 bin 439'u semptomatik olmak üzere toplam 29 bin 281 yeni vaka tespit edildi. Vefat sayısı ise 185 olarak gerçekleşti. Böylece Türkiye'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 13 bin 558'e, toplam hasta sayısı ise 494 bin 351'e yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sağlık Bakanlığı Türkiye Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

gamze:

Daha bu gidişle çok insanımız ölecek. Önlemler çok yetersiz. İnsanlarımız çok bilinçsiz bu konuda maalesef. Umarım bugünkü toplantıda sıkı tedbirler alınır. Daha çok kayıp vereceğiz maalesef :((

28
9
yanıtYanıtla
milliyetçi:

İnsanlar bilinçsiz değil. Duyarsız!

yanıt18
yanıt2
grosicki:

Allah sonumuzu hayır eylesin inşallah insanın kendi önlem alması gerekmez mi gerek var mı çobana

yanıt8
yanıt3
Haha:

gamze bir sus ya at kafasını cıkar artik zaten avrupa bizi kiskaniyyy

yanıt4
yanıt9
ADANALI:

hükümet turizim gelirleri ayağına ülkenin ayağına sıktı!

21
13
yanıtYanıtla
ali:

ölüm sayıları 1800 civarında

7
16
yanıtYanıtla
realist:

hala anlamıyorsunuz getireceksin 15 gün mü artık 20 gün mü yasak getireceksin yoksa sonumuz mefta

11
11
yanıtYanıtla
adil:

İddia ediyorum aklını kullanmayan tek ülkeyiz, sadece 1 hafta kurallara tam uyun hastalık biter ama 500 bini geçti hasta hala tam uyan yok.

13
7
yanıtYanıtla
MUZO:

Bu virüsün tek sorumlusu çin. Bütün dünya kırılırken daha bir yıl bile olmadan çinde hastalık filan hiç bir şey kalmadı. Böyle bir şey mümkün değil. Bunun hesabı çekik gözlerden sorulmalı.

19
1
yanıtYanıtla
qorjux:

Sabahları artık bu gün ne yalanlar var bakayım diyerek okuyorum haberleri.

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title