Haberler

Türkiye Basketbol Ligi... - Tofaş Kulübü Başkanı Aydan: ''Öncelikli Hedefimiz Ligde Kalıcı Olmak Sonra Avrupa Kupalarını Yakalayabilmek''

Türkiye Basketbol Ligi'nin yeni takımı TOFAŞ'ın başkanı Efe Aydan, öncelikli hedeflerinin ligde kalıcı olmak, sonra da Avrupa kuplarını yakalamak olacağını belirterek, ''Özellikle Bursa'da zor kaybeden bir takım olacağız. Bursalı basketbolseverlerin başarı hasretini dindirmek istiyoruz'' dedi.

Türkiye Basketbol Ligi'nin yeni takımı TOFAŞ'ın başkanı Efe Aydan, öncelikli hedeflerinin ligde kalıcı olmak, sonra da Avrupa kuplarını yakalamak olacağını belirterek, ''Özellikle Bursa'da zor kaybeden bir takım olacağız. Bursalı basketbolseverlerin başarı hasretini dindirmek istiyoruz'' dedi.

Aydan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yılki kadroyu büyük ölçüde koruduklarını, küme düşme tehlikesi yaşamamak için kadroyu 3 yeni yabancıyla güçlendirdiklerini söyledi.

TBL'de bu sezon şampiyonluk yarışında Efes Pilsen'i daha şanslı gördüğünü, Ülker Fenerbahçe'nin de zirve yarışının iddialı ekiplerinden biri olacağını belirten Aydan, Türk Telekom ve Beşiktaş'ın üst sıraları zorlayacağını, Galatasaray'ın ise bu sezon çıkış yapabileceğini kaydetti.

Aydan, ligin iki grup halinde geçeceği düşüncesinde olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

''Güçlü takımların arayı açacağını düşünüyorum. Bizim öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olmak sonra Avrupa kupalarını yakalayabilmek. Özellikle Bursa'da zor kaybeden bir takım olacağız. Bursalı basketbolsevelerin başarı hasretini dindirmek istiyoruz. Bursa'nın oldukça iyi birbasketbol seyircisi var. 2 sezon önce TBL'de art arda 2-3 galibiyetimiz vardı. Bursalı basketbolseverler bu seride salonu doldurmaya başladı.''

-ÜLKER-FENERBAHÇE BİRLEŞMESİ-

Türkiye'de Ülker ile Fenerbahçe'nin birleşmesiyle yeni bir arayışın ortaya çıktığını belirten Aydan, bunun Türk basketboluna yarar getirip getirmeyeceğinin ileride belli olacağını vurguladı.

Aydan, Ülker'in, Fenerbahçe ile birleşmesinin yanı sıra geçen yıldan itibaren Beşiktaş ve Galatasaray'a da sponsor olduğunu anımsatarak, ''Bu sponsorluk umarım faydalı olur ama neden sadece Galatasaray, Fenerbahçe ve Galatasaray'a destek olunuyor. Karşıyaka gibi diğer kulüp takımlarının neyi eksik veya neyi fazla. Neden sadece 3 büyük diye adlandırılan bu kulüplere destek kararı alındı'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title