Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda Mücadele Eden Şanlıurfaspor'un Genel Sekreteri Abuzer Taşçı, Mayıs Ayında Yapılacak Kongrede 3-4 Listenin Çıkması Gerektiğini Söyledi.

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu'nda mücadele eden Şanlıurfaspor'un Genel Sekreteri Abuzer Taşçı, Mayıs ayında yapılacak kongrede 3-4 listenin çıkması gerektiğini söyledi.

Mevcut yönetim olarak Şanlıurfaspor'u başarıya götürmek için canla başla çalıştıklarını söyleyen Taşçı, "Kulüp başkanımız Sabahattin Cevheri ile yönetim kurulu olarak işimizi gücümüzü bir kenara bıraktık, Şanlıurfaspor'u başarıya götürmek için çaba harcadık. Maddi ve manevi anlamda yeterli desteği gördüğümüzü söyleyemem. 100 bin eşya piyangosu biletinden sadece yüzde 25'inin satılmış olması, birlik-beraberlik anlamında iyi bir sınav veremediğimizi ortaya koydu. Çeşitli olumsuz faktörlere rağmen takımımız

başarılı maçlar çıkardı. Ancak birçok maçta iyi mücadelemizi skora yansıtamadık. Şanlıurfaspor'un şu anda puan cetvelinde bulunduğu yer gerçek gücünü yansıtmıyor. Bunu sadece biz değil, maçlarımızı izleyen herkes söylüyor" dedi.

Şartlar gereği kongre kararı aldıklarını belirten Taşçı, "Bu şekilde kulübün önünü açmak istedik. 27 Mayıs'ta yapılacak kongrenin Şanlıurfaspor açısından hayırlı sonuçlar vermesini diliyoruz. Genel kurulda mevcut yönetim olarak neler yaptığımızı ayrıntılı biçimde üyelerimize anlatacağız. Bu anlamda bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesap yoktur" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 20 futbolcuyla sözleşmelerinin 2007-2008 sezonunda da devam edeceğini hatırlatan Taşçı, 'Kim gelirse gelsin, mevcut kadronun korunarak eksik yerlere akılcı transferler yapılması gerekiyor" görüşünü dile getirdi.

Adana Demirspor ile hafta sonu oynayacakları karşılaşmaya da değinen Taşçı, "Kimse karşılaşmayı ciddiye almadığımızı düşünmesin. Oyuncularımız iddialı bir takım gibi gücünü en iyi şekilde sahaya yansıtacaktır" dedi.

(FÖ-ST-İY-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title