Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi Takımlarından Fethiyespor, Dış Transferde İzmirspor'dan Tolga Tağ ve Akçaabat Sebatspor'dan Barış Bayram'ı Renklerine Bağladı.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Fethiyespor, dış transferde İzmirspor'dan Tolga Tağ ve Akçaabat Sebatspor'dan Barış Bayram'ı renklerine bağladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Kulübü Onursal Başkanı Behçet Saatcı, Asbaşkan Hasan Basri Uysal, Altyapı Sorumlusu Nail Şal, Genel Kaptan İsmail Öztürk ve Teknik Direktör Mustafa Ceviz katıldı. Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Kulübü Onursal Başkanı Behçet Saatcı, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Tolga ve Barış, Fethiyespor camiasına çok büyük bir heyecan getirdi. Ben bile ilk duyduğumda inanamadım. Bu kardeşlerimizle Fethiyespor, çok daha

güçlenmiştir. Hedefimiz bu sene önce Lig A'ya, ardından da Süper Lig'e yükselmek. Fethiyespor, Villarreal'in gerçekleştirdiğini gerçekleştirecek. Buna inanıyorum. Günübirlik başarıların peşinde koşmuyoruz. 3-5 yıllık plan dahilinde hareket ediyoruz. Çok güçlendik. Bu arkadaşların burada başarılı olmalarını diliyorum" diye konuştu.

28 yaşındaki orta saha oyuncusu Tolga Tağ ve 30 yaşındaki stoper Barış Bayram ise, Fethiyespor'da başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, Fethiyespor'un başarılarına katkıda bulunmak istediklerini söylediler.

(MB-SÇ-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title