Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Lig B Kategorisi Ekiplerinden Erzincanspor'u Yeni Sezonda Mustafa Bankoğlu Çalıştıracak.

Türkiye 2. Futbol Lig B Kategorisi ekiplerinden Erzincanspor'u yeni sezonda Mustafa Bankoğlu çalıştıracak.

Erzincanspor Vedat Çimen Tesisleri'nde düzenlenen törende, yeni teknik direktör Mustafa Bankoğlu ve yardımcı antrenör Ayhan Alemdaroğlu, kendilerini Erzincanspor'a bağlayan sözleşmeleri imzaladı.

İmza törende konuşan Kulüp Başkanı Süleyman Tan, oluşturulan 6 kişilik transfer komitesinin teknik direktörlük için 12 isim belirlediğini daha sonra bu sayının 2'ye düşürüldüğünü belirterek, 2 aday arasından da geçen sezon 3. Lig'den 2. Lig'e çıkan Değirmenderespor'da şampiyonluk sevinci yaşayan teknik direktör Mustafa Bankoğlu'nun tercih edildiğini söyledi. Erzincanspor'un, transfer komitesi tarafından oluşturulacak yeni kadroyla 2007-2008 futbol sezonunda başarılı sonuçlara imza atacağını dile getiren

Başkan Süleyman Tan, teknik heyetin geçen yılın maç kasetlerini izleyeceğini ve yapacağı görüşmelerin ardından takımdaki iç transfer çalışmalarını cuma gününe kadar tamamlayacağını belirtti. Başkan Tan, dış transferde de Erzincanspor'a layık futbolcuları kadroya dahil edeceklerini kaydederek, teknik heyetin bu yöndeki çalışmalarının devam ettiğini hatırlattı. Tan ayrıca , Erzincanspor'u halkın takımı yapmak için çaba göstereceklerini ve özellikle esnaf kesimini kulübe üye yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Daha sonra konuşan teknik direktör Mustafa Bankoğlu ise, Erzincanspor'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, 3 yıldan bu yana profesyonel olarak teknik direktörlük yaptığına işaret ederek, "Erzincan gibi güzel bir ilimizin takımın çalıştırmak benim için büyük gurur. Erzincanspor'da birbiriyle çok iyi anlaşan bir yönetimin iş başına geldiğini gördüm. Bu teknik heyetimiz için çok büyük önem taşıyor. İnşallah yönetim, teknik heyet, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte yeni sezonda güzel

sonuçlar alacağız. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.

Törende daha sonra yöneticiler tarafından teknik direktör Mustafa Bankoğlu'na üzerinde "Erzincanspor'a Hoşgeldin" yazılı bir pasta ikram edildi.

(İS-İRT-İK-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title