Haberler

Türkan Şoray'ın Kızı Yağmur Ünal, Erkekte Aradığı Kriterleri Anlattı

Güncelleme:

Söz'ün Keşanlı karakterini canlandıran Görkem Sevindik ile aşk yaşayan Yağmur Ünal, "İlişkide zor kadınım." diyerek hayatında istediği erkek tipini tarif etti.

Türkan Şoray'ın Cihan Ünal'dan olan 33 yaşındaki kızı Yağmur Ünal, verdiği röportajda hem kendisinden bahsetti hem de aşk yaşayacağı erkekte aradığı kriterleri anlattı.

"EGOSUZ KOMİK ERKEKLERDEN HOŞLANIRIM"

Yağmur Ünal'ın önceki hafta Söz'ün yakışıklı oyuncusu Görkem Sevindik ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Yağmur Ünal, "Kendini fazla ciddiye almayan, egosuz ve komik erkeklerden hoşlanırım. Kafası boş adamlarla işim olmaz. İlişkilerimde zor bir kadınım. Saman alevi gibi parlarım. Kıskancımdır." diyerek bir erkekte aradığı özellikleri anlattı.



Görkem Sevindik ile böyle yakalanmıştı:

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Görkem Sevindik Türkan Şoray Yağmur Ünal Cihan Ünal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

ARMAĞAN:

ANNEN KADAR GÜZEL OLSAN KEŞKE AMA DEĞİLSİN. . .

13
1
yanıtYanıtla
MEHMET KOÇ:

Eskiden camilere gidemiyorduk yollarda dövüyorlardı, mazot alamıyorduk sıra vardı rüşvetle tüpgaz sigara alıyorduk hep chp yüzünden, ama şimdi öylemi asgari ücretle herşey alınıyor hiçbir yerde sıra yok herkeste en pahalı cep telefonları lüküs arabalar rahat rahat geçiniyoruz chpliler hep şükretmediğinden vermiyor yaradan Allah büyüklerimizin ömür boyu eksikliklerini göstermesin hep başımızda kalsınlarki İnsanların hep lüks telefonları olsun.

5
9
yanıtYanıtla
yalnız kurt:

MEMLEKETİN BÜTÜN MESELELERİ BİTTİ DE BU MU KALDI. HAYRET

14
0
yanıtYanıtla
KADİR İNANIR:

NE BİÇİM KONUŞUYOSUNUZ LAN SİZ BENİM KIZIM HAKKINDA

7
6
yanıtYanıtla
dogruya dogru:

euro olcak 5tl dolar 4dü gecmis haber bulamiyorsaniz cebimde son 200 tl kaldi beni haber yapin

13
0
yanıtYanıtla
ABİDİN:

Türkan şoray kendi kanunlarını kızına öğretmemiş sanırım

12
0
yanıtYanıtla
BERKAY:

İnançlı olsun imanlı olsun diyen yok, ev, araba, kariyer, paraişan şöhret , insanların çoğu öldükten sonraki hayat için bişeyler yapmıyor. Sanki buraya kazık çaktık

11
0
yanıtYanıtla
gülşen bilir:

birazcık anneye benzeseydin keşke. .

11
0
yanıtYanıtla
ADIYAMANLI:

SONUÇTA SEVDİĞİ ERKEK TİPİNİ YAZMIŞ. GAYET DOĞAL. KARŞIDAKİ KİŞİYE SAYGI GÖSTERMEDİĞİMİZ MÜDDETÇE BİZ BİR YERE VARAMAYIZ. ELİN AMERİKALI ÇİFTÇİSİ YAĞMUR YAĞMADI ÜRÜN ALMADIM DİYE TANRIYI MAHKEMEYE VERİYOR VE MAHKEME KABUL EDİYOR DAVAYI. . SONUÇ TA MAHKEME DAVACI ADAMA CEVAP YAZIYOR : TANRININ ADRESİ TÜM ARAMALARIMIZA RAĞMEN BULUNAMADI BUNDAN DOLAYI DAVA DOSYASI DÜŞMÜŞTÜR. YANİ DEMEK İSTEDİĞİM ŞEY : HERKES BİRBİRİNE SAYGI DUYARSA MEMLEKETTE NE HIRSIZLIK OLUR, NE TERÖR, NE YOLSUZLUK . . . .

6
4
yanıtYanıtla
HELE SUNA BAK:

erkeği buldu bi de özellik istiyor lan

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title