Haberler

Türk ve Yunanlı Fotoğrafçılar, Toskana Rüyasında Buluştu

Seyahat ve fotoğrafı birleştiren geziler düzenleyen Fotoğraf Yolcusu, İzmir'den altı Türk, Midilli Fotoğraf Derneği'nden yedi Yunan fotoğrafçı ile, İtalya'nın Toskana kırsalındaydı.

Fotoğrafın ortak dil olarak konuşulduğu ekibe, Toskana'da İtalyan fotoğraf sanatçıları eşlik etti. Gezginler bir hafta boyunca Pitigliano, Sorano, Pienza, San Quirico, Montalcino, Siena, San Gimignano, Pisa, Floransa ve Cinque Terre'yi gezdi, gördü, görüntüledi.

Toskana'nın UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmiş doğa harikası Val d'Orcia vadisi, ortaçağdan kalma köyleri, çiftlikleri, bağ evleriyle, gündoğumu ve günbatımlarında yağlı boya tabloya benzeyen manzaralarıyla gezgin fotoğrafçıları büyüledi.

Türk ve Yunanlı Fotoğrafçılar, Toskana Rüyasında Buluştu

Cuppolone Fotoğraf Kulübü üyesi, Toscana'yı çok iyi bilen İtalyan fotoğrafçılar, gezginlerle tecrübelerini paylaştı. Fotoğraf gezisi, Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP) Başkanı Riccardo Busi'nin de katıldığı bir akşam yemeğiyle son buldu.

Türk ve Yunan fotoğrafçıların gözünden Toscana rüyası, önümüzdeki aylarda Midilli ve İzmir'de açılacak sergiyle sanatseverlerle buluşacak.

Türk ve Yunanlı Fotoğrafçılar, Toskana Rüyasında Buluştu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Toskana İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title