Haberler

Türk Telekom, Ronaldo'yla Anlaştı

Güncelleme:

Türk Telekom, 4.5G reklamları için Cristiano Ronaldo ile anlaşma yaptı. Dünya devi, yeni reklam filmlerinde Ronaldo'yu oynattı.

GSM operatörleri 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'de 4.5G'ye geçiş için hummalı bir şekilde çalışıyor. Yatırımlar yapıldı, SİM kartlar değiştirildi, reklamlarla yeni ve hızlı dönem öne çıkarıldı. Türk Telekom, 4.5G reklamlarında rakiplerine gol atacak! Şirket, 1 Nisan'da başlayacak 4.5G için ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile çalıştı. Ronaldo'nun rol aldığı reklamlar yarın yayınlanacak.

TÜRK TELEKOM, RONALDO'YLA ANLAŞTI

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; 4.5G ile ilgili en ilginç reklamlardan birine Türk Telekom imza atacak. Zira Türk Telekom, tabir yerindeyse yeni reklam yüzüyle rakiplerine önemli bir gol atacak. Rami Aslan yönetimindeki Türk Telekom Grubu, yeni dönemi ve 4.5G'yi anlatmak için dünyanın en ünlü futbolcularından Real Madrid'in oyuncusu Cristiano Ronaldo ile anlaştı. 7 numaralı formayı giyen ve geçen yıl 62 milyon euro kazanan Ronaldo'nun bu anlaşmadan aldığı ücret açıklanmadı. Ancak sektörde Ronaldo'ya birkaç milyon dolarlık ödemenin yapıldığı konuşuluyor.

EN ZENGİN FUTBOLCU

Goal.com'a göre, en varlıklı futbolcular listesinin ilk sırasında, Read Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo yer aldı. 2014 yılında 148 milyon euro olan kişisel servetini 62 milyon euro artırarak 210 milyon euroya çıkaran Ronaldo, birçok markanın reklam yüzü. Nike ile sponsorluk anlaşması olan futbolcu, şampuandan cep telefonuna dünyaca ünlü birçok markanın da reklamlarında rol alıyor.

İSRAİLLİLER 'FASTER THAN RONALDO'YU KULLANDI

Telekom sektörü ünlü yıldız Cristiano Ronaldo için yabancı değil. Suudi Arabistanlı bir iletişim şirketinin reklamı için 1.1 milyon euro aldığı konuşulan Cristiano Ronaldo, bir süre önce İsrailli bir telekom firmasının da reklamlarında rol aldı. Reklamda operatörün abonelerine sunduğu internet erişim hızı "Faster than Ronaldo" sloganıyla anlatıldı.

TANITIM FİLMİ DÖNMEYE BAŞLAMIŞ

Ronaldo'nun göründüğü tanıtım reklamı dönmeye başlarken "Duyduk ki Ronaldo'ya hız lazımmış. Çaresi de Türkiye'deymiş. Peki o eski efsane hızına nasıl kavuşur? Tahminini tweet at, sürprizlere hazır ol" deniliyor. Twitter'da tahminler alınıyor. Goal.com'a göre Ronaldo geçen yıl reklam ve sponsorluk gelirleriyle birlikte 62 milyon euro kazandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türk Telekom Türkiye Spor Haberler

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

Katıldığı yarışma ile ünlenen Çitos Efe'nin son hali! Her gören aynı yorumu yapıyor

500

Yorumlar (18)

akın:

Türk Telekom Dünya devi ile anlaştı deseniz daha gerçekçi olur.

28
0
yanıtYanıtla
SerdarsalihMobil-IOS:

benim tlf çekmiyor siz ronaldoya yatırım yapıyonuz 2 tane baz istasyonu kurun yaa

23
0
yanıtYanıtla
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN ''LAZMAN'':

DÜNYA DEVİ DEYİNCE BENDE BARCELONA ZANNETTİM, ÇÜNKÜ DÜNYADA TEK BİR O VAR DEV OLARAK. . .

7
8
yanıtYanıtla
Turgut:

Dünyanın deviymiş :))))) bence 3. sınıf bir telekom şirketinden başka birşey değil. saygılar

8
5
yanıtYanıtla
MANGO:

Ensar vakfının sponsoru telefon operatörü artık dikiş tutmaz .

8
2
yanıtYanıtla
dost:

reklami bozuk telekom turkiyede baskasini bulaMADINMI REKLAM VERECEK SEN O REKLAMI TURKIYEDEN BIRINE VERSEYDIN VERDIYIN PARANIN YARISI SIZLERE DONERDI YAZIK REKLAM VERDIGINIZ KISI INSANA BENZESE BARI BANA FUTBOLU UNU DEYIL INSANLIGI ONEMLI INSAN OLANA ONEM VERELIMKI INSAN OLALIM

7
3
yanıtYanıtla
Dost kazığıMobil-IOS:

Türkiyeden fakir fukara dururken sen git elin yagudisini getir milyon dolar ver bu mazlum miletin hakı zehir zıkım olsun

3
6
yanıtYanıtla
bir dost:

O adam çogü insandan müslüman istersen araştır sonuna kadarda hak ediyo

yanıt7
yanıt0
er suMobil-ANDROID:

ben anlamıyorum. ronaldoyu reklamında oynatınca insanlar daha fazla mı telefonda konuşacak? O paraları savuracağınıza fiyatları biraz düşürseniz daha çok aboneniz olur... Ama sizin işinize gelmez... Amaç çünkü kar marjını arttırmak. Bari bir türke verseydiniz de milli servet yurt dışına çıkmasaydı...

8
0
yanıtYanıtla
MATANET:

Tecavüzlerin sponsorluğuna devam eden operatörün bütün sorumlularını desteğe devam kararı alanları derhal görevden alırım bunlar kendi çocuklarının yüzlerine nasıl bakarlar.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title