Haberler

Türk Sanatçıdan Boston'da "Renk ve Ahenk" Sergisi

NEW Türk sanatçı Şefkat İşlegen, ABD'nin Boston kentinde 21. Boston Türk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında "Renk ve Ahenk" adlı bir sergi açtı.

NEW Türk sanatçı Şefkat İşlegen, ABD'nin Boston kentinde 21. Boston Türk Kültür ve Sanat Festivali kapsamında "Renk ve Ahenk" adlı bir sergi açtı.

New England Türk Amerikan Kültür Derneğinin (TACS-NE) girişimiyle Boston Üniversitesi Howard Thurman Kültür Merkezi'nde açılan sergi, 15 Aralık tarihine kadar gezilebilecek.

Sergiye ev sahipliği yapan Boston Üniversitesi Howard Thurman Merkezi Direktörü Katherine Kennedy, serginin açılışında yaptığı konuşmada, serginin Boston Üniversitesinin Uluslararası Eğitim Haftası kapsamında gerçekleştirildiğini belirterek, böyle güzel ve anlamlı bir sergiye ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Açılışta konuşan Şefkat İşlegen ise sergide yer alan çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

1996'dan bu yana her yıl düzenlenen Boston Türk Kültür ve Sanat Festivali, bu yıl 29 Ekim - 15 Aralık tarihlerinde gerçekleştiriliyor. "Anadolu'nun Renkleri" (Colors of Anatolia) temalı festival programında, Türkiye'nin ABD'de tanıtımına katkı sağlayan sergiler, filmler, atölyeler, konserler ve Türk yemeklerinin tanıtımı gibi farklı konular yer alıyor.

.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Boston Üniversitesi Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title