Haberler

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Aydın'da anaokulu ve ortaokulu öğrencileri polis merkezini ziyaret etti.

Efeler ilçesinde Bal Arısı Kreşi ve Osman Yozgatlı Ortaokulu öğrencileri, Şehit Ali Rüştü Yetkin Polis Merkezi'nde polislerle bir araya geldi.

Başlarında "polis" yazılı kağıttan yapılan şapkalarla gelen kreş öğrencileri, gezdikleri merkezde polislerle fotoğraf çekildi.

Osman Yozgatlı Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Azra Akan, "Bir polis olacağım" isimli şiirini okudu.

Polis Merkezi Amiri Mesut Anar, gelen öğrencilere teşekkür ederek, çeşitli hediyeler armağan etti.

- Kuşadası

Kuşadası'ndaki etkinlik Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törenle başladı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Kuşadası İlçe Emniyet Müdürü Özgür Selçuk konuşmasında ilçedeki güvenlik ve asayişi vatandaşlardan aldıkları destekle sağladıklarını söyledi.

Selçuk, "Bilinmelidir ki bu mücadeleyi zafiyete uğratacak her davranış, umursamazlık, bu uğurda verilen şehitlerimizin kemiklerini sızlatacaktır. Şehit ve gazi torunu olan milletimizin bu davada polisine, devletine diğer meşru kurumlarına sahip çıkıp destek olması elzemdir." dedi.

Program kapsamında ilk ve ortaokullar arasında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyelerince verildi.

Törene Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Yaldızkaya da katıldı.

Germencik

Germencik Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören, İlçe Emniyet Müdürü Korhan Özmenlikan'ın Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı.

Buradaki törende oğlu şehit olan Mehmet Şirin Kef, polisler için yazdığı şiiri okudu.

Törene, İlçe Kaymakamı Ayhan Işık, daire amirleri ve polisler katıldı.

Çine

Türk polis teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü Çine ilçesinde kutlandı.

Hükümet Meydanı'ndaki tören, Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı.

Törene İlçe Kaymakamı Özkan Demir, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Askerlik Şube Başkanı Kıdemli Başçavuş Cuma Ali Nacak, daire amirleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kuşadası Cuma Ali Aydın Çine Politika Güncel Haberler

title