Haberler

Türk Ordusu Kandili Vurdu!

PKK'lı Teröristlerin Üslendiği Kuzey Irak'taki İran Sınırında Bulunan Kandil Dağı'ndaki Örgütün Karargahı Geceyarısı Düzenlenen Geniş Kapsamlı Bir Hava Operasyonu ile Vuruldu.

PKK'LI TERÖRİSTLERİN ÜSLENDİĞİ KUZEY IRAK'TAKİ İRAN SINIRINDA BULUNAN KANDİL DAĞI'NDAKİ ÖRGÜTÜN KARARGAHI GECEYARISI DÜZENLENEN GENİŞ KAPSAMLI BİR HAVA OPERASYONU İLE VURULDU.

Harekat ile ilgili Genelkurmay Başkanlığı Kandil'in yanı sıra Zap, Avaşin, Hakurk bölgeleri ile derinlikteki Kandil Dağı'nın Irak tarafında kalan kesimlerinin saat 01.00'den itibaren geniş kapsamlı bir hava harekatı ile vurulduğu, ardından Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı uzun menzilli silahlarla belirlenen hedeflerin ateş altına alınmasına devam edildiği bildirildi...

Yaşar Büyükanıt'ın anı anına takip ettiği harekat ile ilgili çok özel ve çok şaşırtıcı sözler sarfetti..

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın harekatla ilgili önemli açıklamaları Kanal D Ana Haber'de Mehmet Ali Birand'a yaptığı şu sözler ile Devam etti...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title