Haberler

'Bir Başkadır' dizisiyle tekrar hatırlanan usta sanatçı Ferdi Özbeğen'in hayatı film oluyor

Güncelleme:

Netflix'in 'Bir Başkadır' dizisiyle tekrar hatırlanan Taverna müziğinin usta ismi Ferdi Özbeğen'in hayatı, vefatından 8 yıl sonra film oluyor. Özbeğen'i canlandıracak oyuncu için hem yurt içi hem de yurt dışında görüşmeler devam ediyor.

Dijital eğlence platformu Netflix'in sevilen dizisi 'Bir Başkadır'da yayınlanan jenerikle tekrar hayatımıza giren taverna müziğinin önemli ismi Ferdi Özbeğen, yine ekranlarımıza konuk olacak.

Yapımcılığını Fikret Bakıcın'ın üstlendiği, senaryosunu Ebru Yaşar Seçen'in yazdığı filmin çekimleri, haziran ayında başlayacak.

"BAŞLAYALI 15 GÜN OLDU"

Hürriyet'in haberine göre; proje için geniş bir oyuncu çalışması da yapılacak. Bakıcın, yapımın detaylarını şöyle anlattı:

"Film için hazırlıklara başlayalı 15 gün oldu. Oyuncu kadrosu, çok önemli. Şu ana kadar Ferdi'ye yakın bir tip bulamadık. Yurtiçi ve yurt dışından oyuncularla görüşüyoruz."

"MANEVİ OĞLUNDAN İZİNLERİ ALDIK"

Yapımcı Bakıcın, film için sanatçının yakın çevresinden gerekli izinlerin alındığını açıklayıp, "Manevi oğlu Hilmi Özbeğen ve yeğeni Hasan Tunay ile görüştük. Filme destek verdiler. Gerekli tüm izinler alınmış durumda. Belgesel tadında bir film olacak" ifadelerini kullandı.

ÜNLÜ İSİMLER DE YER ALACAK

Bakıcın, Özbeğen'in sanat hayatında önemli yeri bulunan Sezen Aksu, Ajda Pekkan, Nükhet Duru, Tanju Okan gibi isimleri de yeni nesil oyuncuların canlandıracağını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferdi Özbeğen Hürriyet Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (5)

VATANDAŞ:

Sağlığındsa kıymeti bilinmeyenlerin öldükten sonra kıymeti anlaşılıyor.

4
0
yanıtYanıtla
pars:

Aramayın benim manita aynısı

0
2
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

Cengiz kurtoglu gencligine benzettim beylerr

1
0
yanıtYanıtla
aşkını bir:

sır gibi senelerdir sakladım. geceleri ruyamda ismini sayıkladım. bir başkadı dizisi olmasa seni tanımayacaktık reyiz. . .

0
0
yanıtYanıtla
-@###/:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN FERDİ ÖZBEĞEN SENİ ÇOOOK SEVİYORUM ŞARKILARIN UNUTULMAZ ASLA .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title