Haberler

Türk Bayrağını PKK'lılara Vermeyen Kahraman Türk Kadını

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İngiltere'de görmek isteyen vatandaşlar arasındaki bir kadın, elindeki Türk bayrağını alıp yere atmak isteyen Pkk'lılara izin vermedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İngiltere'de Chatham House'daki konuşması sırasında bina dışında kendisini görebilmek isteyen Türk vatandaşları, Türk bayraklarıyla bekledi. PKK yandaşları da ellerinde Türk bayrağı olan vatandaşlara saldırmaya başladı. Türk bayrağı taşıyan Fethiye Kubal PKK'lıların saldırılarına rağmen Türk bayrağını almalarına izin vermedi. İngiliz polisi ise Türk bayrağını yere atmak için vatandaşlara saldıran PKK yandaşlarına müdahale etti.

Erdoğan'dan övgü

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili yaptığı konuşmada, "Bayrağı almak isteyen bir kitapsız imansız çıktı. Ama o hanım kardeşimiz bayrağı ona kaptırmadı. Bayrağımızı İngiliz polisinin önünde çekti aldı. Bugün kendisini aradım tebrik ettim. Sen dedim bu asrın Nene Hatunu'sun, Şerife Bacısı'sın. O PKK'lılar benim Şerife Bacıma, Nene Hatunu'ma söz geçiremiyor" dedi. - LONDRA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Chatham House PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title