Haberler

Turgutlu Özdilek Avm'den 12'nci Şube Turgutlu'ya

Özdilek AVM'den 12'nci şube Turgutlu'yaÖzdilek Alışveriş Merkezi'nin (AVM) 12'inci Şubesi Manisa'nın Turgutlu ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.

Özdilek AVM'den 12'nci şube Turgutlu'ya

Özdilek Alışveriş Merkezi'nin (AVM) 12'inci Şubesi Manisa'nın Turgutlu ilçesinde düzenlenen törenle açıldı.

Havlu ve bornoz da uluslararası bir marka olan Bursa merkezli Özdilek AVM'nin açılışına Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, MHP'li Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Özdilek Holding'in üst düzey yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Sinema, kafeterya, restoran, alışveriş merkezi ve marketi ile hizmete açılan ve pek çok dünya markasını içinde barındıran Özdilek AVM'in açılışında konuşan Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, "1967 yılında, Bursa'da, 30 metrekarelik kiralık bir dükkan da, havlu satış mağazası açtığımız gün başlayan ticaret hayatımız; 1971 yılında, iki kiralık dokuma tezgahıyla sanayi sektörüne girmemizle çeşitlenmiştir. Bugün ev tekstili sanayinde, havluda yıllık 10 bin ton üretim kapasitemizle dünyanın ilk 10 üreticisi arasında, entegre bir tesis olarak yer almaktayız. Üretim sürecimiz tesisimize pamuğun girişiyle başlamakta, şık havlu ve bornoz ürünlerini elde ederek sonuçlanmaktadır. 2006 yılında yatırımını gerçekleştirdiğimiz Bursa - İnegöl'deki boya - baskı fabrikamız sayesinde ise, kaliteli ve şık nevresim takımları ile uyku setlerini, siz değerli müşterilerimizle buluşturabilmekteyiz. Ayrıca 23 yıldır Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşu içinde yer aldığımızı da belirtmek isterim" dedi.

Özdilek Turgutlu AVM hakkında da bilgi veren Hüseyin Özdilek, "Taze gıdadan unlu mamullere, meyve - sebzeden kişisel bakım ürünlerine, giyim ürünlerinden ev tekstiline, çocuk - eğlence merkezinden kafe - restoranına ve sinema salonlarına kadar tüm ihtiyaçlarınızı tek çatı altında toplayan Özdilek Turgutlu Alışveriş Merkezi, siz değerli ziyaretçilerine 70 bin çeşit ürün sunmaktadır. Kompleksimiz, tüm ihtiyaçlarınızı; en kaliteli şekilde ve en uygun fiyatlarla, kolaylıkla karşılayabileceğiniz, modern bir alışveriş merkezidir. 9 bin metrekare kapalı alana sahip ve 242 personelin istihdam edileceği alışveriş merkezimiz ile Turgutlu'ya artı değer katmak için geldik. Turgutlu'nun da bize güç katacağını biliyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Kaymakam Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin ve diğer protokol üyeleriyle kurdelasını keserek alışveriş merkezini hizmete açtı. Açılışın ardından davetliler alışveriş merkezini gezip, bilgi aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Özdilek Turgutlu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title