Haberler

Turgutlu'da Polis Haftası Kutlamaları

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 163. Yıl Dönümü Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Düzenlenen Çeşitli Etkinliklerla Kutlandı.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 163. yıl dönümü Manisa'nın Turgutlu ilçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerla kutlandı.

Kutlamalar 50. yıl alanında düzenlenen törenle başladı. Törene Turgutlu Kaymakam Vekili İbrahim Keklik, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Başsavcı Mehmet Togay, Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Bıyıkoğlu, daire müdürleri çok sayıda vatandaş ve öğrencilerin yanı sıra polis üniforması giymiş yüz civarında çocuk katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer'in Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Törende konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, "Turgutlu'nun can ve mal güvenliğini en iyi şekilde korumak için tüm silah arkadaşlarım ile birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Turgutlu halkından aldığımız güç ile görevimizi daha iyi yapmanın haklı onuru ve huzurunu içimizde hissediyoruz. Canınız ve malınız için canımız ve kanımızla varız. "dedi. Törene katılanlar Gezer'i anlamlı konuşmasından dolayı uzun süre alkışladılar.

Hayırsever vatandaşların desteği ile emniyete alınan 10 yeni aracın alana getirilmesi sırasında hava fişekler atıldı. Etkinlik sırasında vatandaşlar polise sevgi gösterilerinde bulundu. Daha sonra emniyete araç bağışında bulunan vatandaşlara plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Kutlamaların sonunda İlçe Emniyet Müdürü Nesim Gezer, Karpuzkaldıran Parkı'nda tebrikleri kabul etti. Burada davetlilere kokteyl verildi. Turgutlu Huzurlu Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Cengiz Çıkıkçı, Emniyet Müdürü Nesim Gezer'e Turgutlu'ya verdiği destekten dolayı çok teşekkür ettiğini söyleyerek bir plaket verdi.

(İU-ÖA) 10.04.2008 14:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title