Haberler

Turgut Özal'ın Eski Damadı Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın damadı ve Zeynep Özal'ın 3'üncü eşi Adnan Güngör tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.

Bodrum'un Gümbet Mahallesi Kale Konut Sitesi'nde yaşayan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın damadı ve kızı Zeynep Özal'ın 3'üncü eşi 60 yaşındaki Adnan Güngör, üç hafta önce diyabet ve karaciğer yetmezliği nedeniyle Özel Bodrum Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Doktorların yoğun çabalarına rağmen Güngör'ün yaşamını yitirdiği belirtildi.

ÖZAL YAŞIMINI YİTİRİNCE AYRILMIŞLARDI

Bodrum'da aşırı alkol bağımlılığı nedeni ile birçok kez hastaneye kaldırılan Güngör'ün yakınlarının İstanbul'dan gelerek cenazeyi İstanbul'a götürerek aile mezarlığında defnedecekleri öğrenildi. Zeynep Özal ile Adnan Güngör, Cumhurbaşkanı Özal yaşamını yitirdikten bir süre sonra boşanmışlar ve Güngör Bodrum'da yaşamaya devam etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adnan Güngör Turgut Özal Zeynep Özal Bodrum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (11)

AslanMobil-IOS:

Dindar CB Özal'ın alkolik damadı

4
6
yanıtYanıtla
hala bakire hiç evlenmemiş ki:

ali, veli, selami, üç te ondan evveli recep, şaban ramazan, birde rahmetli baban.

4
2
yanıtYanıtla
bahattin:

koca dayanmıyor ki kadına

4
1
yanıtYanıtla
hesMobil-ANDROID:

davulcu olan bumuydu

4
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYEMobil-ANDROID:

bende zengin olunca du. bi laaa. gaza geldim. bende zengin olunca. haddimi bilicem namusumla iş adamı olucam imanım için yaşicam. buda benim yorumum. seda sayan napsın suç. kaderin.

2
2
yanıtYanıtla
*****mobilWeb@haberler.com:

Davulcu olan mi bu....

3
0
yanıtYanıtla
VATAN:

ey millet adam ölmüş dedikodu yapmayın . . iccinizden konuşun inanmazsanız HUCURAT SURESİ 12 ayete bakın . . . . . . boş boş konuşmayın . ne siz onu ne o sizi kurtarır . . bırakın şu ZAN işlerini artık . zan ede ede . . . ZAN altında kalırsınız . . . tatlı söyleyin tatlı yeyin . .

2
1
yanıtYanıtla
k m ş l k:

lan özalların karıların yediği bogaza kopru olur ne aile be semrası filan hepsi aynı iş onu yirmiyi gecmiştir bilinen blinmiyen binlerce

2
0
yanıtYanıtla
NeronMobil-IOS:

Bu damadı alkolik yapan kim? Sorduğumda derin bir ahhh çekmişti.

2
0
yanıtYanıtla
ABIZER:

bu zeynepde seda sayani kecmis koca degistirmede hayret

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title