Haberler

Tunceli'de vurulan yaban keçisi can çekişerek öldü

Güncelleme:

Tunceli'de kaçak avcılar tarafından silahla vurula yaban keçisi kurtarılamadı. Soyu tükenme tehlikesinde olan yaban keçisinin son anlarını görüntüleyen vatandaşlar, "Hayvanın çektiği acıya bakın. İnsanlığınızdan utanın" tepkisini gösterdi.

Tunceli- Erzincan yolundaki Zagge mevkisinde silahla vurulmuş yaralı yaban keçisini görenler, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'ne ihbarda bulundu. Ekipler, olay yerine geldiklerinde yaptıkları incelemede yaban keçisinin öldüğünü belirledi.

"HAYVANIN ÇEKTİĞİ ACIYA BAKIN"

Yaban keçisinin son anlarını cep telefonu kameralarıyla görüntüleyen çevredekiler, duruma şu sözlerle tepkilerini dile getirdi: "Hayvanın çektiği acıya bakın, iyi bakın buraya. İki kilo et alıp yiyemiyor musunuz? İnsanlığınızdan utanın. Kendinizi ve insanlığınızı sorgulayın."

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, yaban keçisini vuranların tespit edilmesi için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Doğa Koruma ve Milli Parklar Erzincan Tunceli Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (31)

Kurtbey:

Teröristlere de böyle ses yükseltin mi? İnsanlığınızı gözden geçirin dedin mi? Bırakın bu işleri Dağdaki hain vurupyese ses çıkmaz. Ki öyle. Yasalara uygun, av turizmi kapsamında yapılan avlara karışamazsınız. Allah''ın ve devletin yasaklamadığını yasaklamak kimsenin haddine değildir. Nerden bileceksin bunu eli tüfekli bir köylünün ateş etmediğini, nerden bileceksin bir hain şerefisz teröristin ateş etmediğini. Vergi borcu dahi olmayan, sabıkası, sicili olmayan avcılara dil uzatmak Şeyatnlıktır.

21
18
yanıtYanıtla
Trump:

Sen olmak çok safdirik?

yanıt3
yanıt0
Alper:

Poligona gidecen ateş etmek istiyorsan ..avcılık kadar saçma bir iş yok dünyada tamamen yasaklanmalı

yanıt0
yanıt0
Yalçın Türkoğlu:

Hey delikanlı siz ve avaneniz acil gabara afrine fıratın doğusuna kendinize güveniyorsanız yiğitseniz erkekseniz görelim sizleri ve saz arkadaşlarınızı hiç olmazsa vatana bir katkınız olsun hey yiğitler öyle elsiz dilsiz silahsız canlılara ateşli silahla saldırmak vahşettir vahşet avcılık canlı öldürmek nesillerini sona erdirmek değildir TERÖRİST VATAN HAİNİ AVLAMAK AVCILIKTIR HAYDİ YİĞİTLER MEYDANE BUYURSUNLAR

yanıt1
yanıt0
zzz:

avcılığı kopmle yasaklayın

16
19
yanıtYanıtla
adığe:

et için vurmuyorlar zevk için vuruyorlar.

18
14
yanıtYanıtla
Geronimo:

Av bir spor değildir, avcılık sporu diye bir saçmalık olmaz yeter artık..... Av yasaklanmalidir hemde her anlamda.. Geberin hepiniz lan.

26
3
yanıtYanıtla
Geronimo:

Avcılık adı altında herseyi vuruyorlar, öldürüyorlar, yok ediyorlar..dogum mevsimi, çiftleşme mevsimi, yavru falan dinlemeden vuruyorlar şerefsizler. Avcılık Yasaklansın

23
2
yanıtYanıtla
Dersimli kardeş:

Yazık değil mi bunu yapanlar hep kendi insanlarımız (komşularımız) bunlar bu masum hayvanları öldürüp kim bilir götürüp kasaplara satıyorlar belki

9
16
yanıtYanıtla
edgar:

şimdi bu hayvancağızı katleden kişi insanmı? yazık ya hiçmi insanlıktan nasibinizi almadınız.

10
7
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title