Haberler

Tunceli'de PKK'nın Tuzakladığı Patlayıcı Madde Düzeneği Bulundu

Tunceli'de, PKK tarafından 5 kilogram Amonyum Nitrat kullanılarak tuzaklanmış patlayıcı madde düzeneği bulundu.
Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan "Terörle Mücadele" başlıklı duyuruya göre, güvenlik güçlerince dün Tunceli'nin Hozat İlçesi dağlık arazi kesiminde yapılan arama ve tarama faaliyeti esnasında, terör örgütü mensuplarınca yol kenarına tuzaklanmış ve 5 kilogra...

Tunceli'de, PKK tarafından 5 kilogram Amonyum Nitrat kullanılarak tuzaklanmış patlayıcı madde düzeneği bulundu.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan "Terörle Mücadele" başlıklı duyuruya göre, güvenlik güçlerince dün Tunceli'nin Hozat İlçesi dağlık arazi kesiminde yapılan arama ve tarama faaliyeti esnasında, terör örgütü mensuplarınca yol kenarına tuzaklanmış ve 5 kilogram Amonyum Nitrat kullanılarak hazırlanmış patlayıcı madde düzeneği bulunarak imha edildi.

Şırnak'ın Silopi İlçesi dağlık arazi kesiminde, terör örgütü mensuplarına ait, 3 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 4 adet Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü ve 105 adet Kaleşnikof piyade tüfeği mermisi ele geçirildi.

Bitlis'in dağlık arazi kesiminde terör örgütü mensuplarına ait, 1 adet dinamit lokumu, 3 adet fünye ve 1,5 metre uzunluğunda saniyeli fitil, Erzincan'ın Kemah İlçesi dağlık arazi kesiminde de tuzaklanmış, 2 adet mayın bulundu. (ANKA)

(AS/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title