Haberler

Bir kentimiz kara teslim! 58 köy yolu ulaşıma kapandı

Güncelleme:

Tunceli'de dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı nedeniyle 58 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan yolların ulaşıma açılması için ekipler yoğun çaba sarf ediyor.

Tunceli'de dün geceden beri etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Ovacık ilçesinde 34, Hozat ilçesinde 19 ve Pülümür ilçesinde de 5 olmak üzere 58 köy yolu ulaşıma kapandı. Tunceli Valiliği koordinesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nce, ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için çok sayıda ekiple çalışma sürdürülüyor.

EKİPLER SÜREKLİ ÇALIŞIYOR

Öte yandan Tunceli-Erzincan kara yolundaki Pülümür ilçesi Cankurtaran mevkii ve Hozat ile Ovacık ilçesi arasındaki Karaoğlan mevkiinde yoğun sis ve tipi nedeniyle trafikte aksama yaşanmaması için Karayolları 86'ncı Şube Şefliği'ne bağlı ekipler çalışma başlattı. Ekipler, buzlanmaya karşı sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu.

İşte kentten gelen görüntüler;

Bir kentimiz kara teslim! 58 köy yolu ulaşıma kapandı

Bir kentimiz kara teslim! 58 köy yolu ulaşıma kapandı

Bir kentimiz kara teslim! 58 köy yolu ulaşıma kapandı

Bir kentimiz kara teslim! 58 köy yolu ulaşıma kapandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tunceli Ovacık Hozat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

dersimli:

canım memleketim. .

9
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

Kar ve kar yagisinida ozledik be.

3
1
yanıtYanıtla
Garip:

Ben hozat ve çemişgezek de askerlik yaptım oraları gidip gezmek istiyorum yeni baş ali boğazı özledim son durum nasıl güvenlimi selam

0
0
yanıtYanıtla
Gül:

Iyi pkk döllerin magaralarda kickari donar bari

0
0
yanıtYanıtla
Ali Murat koç:

Kar bereketdir

0
0
yanıtYanıtla
TORUN:

Kapansın yahu korona var oturun evde

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title