Haberler

Tüm ülke Pınar'a ağlarken sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ten skandal sözler

Güncelleme:

Pınar Gültekin'in ölümü sonrası tüm ülke yasa boğulmuşken sosyal medya fenomeni Murat Övüç, "Ne olacak bu kadınlar? Tutun dilinizi. Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda. Şimdiki kadınlar maalesef ki adama saydırıyorlar, küfrediyorlar, gaza getiriyorlar. E erkekler de..." şeklinde skandal bir açıklamaya imza attı.

Muğla'da Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından katledilmesi ülke genelini yasa boğarken sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ten skandal bir açıklama geldi. Övüç'ün sözleri kısa sürede sosyal medya gündemine otururken kullanıcılar tepki yağdırdı.

"TUTUN DİLİNİZİ"

Övüç yaptığı açıklamada, "Ne olacak bu kadınlar? 'Şiddete uğradık, tacize uğradık, bizi vurdular.' Tutun dilinizi. Kadın her zaman erkeğin bir adım gerisinde olmak zorunda. Şimdiki kadınlar maalesef ki adama saydırıyorlar, küfrediyorlar, gaza getiriyorlar. E erkekler de... Tabii ki şiddete karşıyım. Asla hiçbir kadın şiddete maruz kalmamalı. Herkes çizgisini bilmeli." ifadelerini kullandı.

DEMET AKALIN DA TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Öte yandan bir skandal açıklama da Demetin Akalın'dan gelmişti. Akalın dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Boğ! Öldür! Yak! Üstüne beton dök! Allah belanızı versin ya! O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile? Beton dökmek ne ya?" ifadelerini kullanmıştı.

Tüm ülke Pınar'a ağlarken sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ten skandal sözler

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Gültekin Sosyal Medya Murat Övüç Haberler

500

Yorumlar (222)

Memleketim:

Türkiye agliyor derken beni katmayin.

48
31
yanıtYanıtla
Sol:

Seni katan kim, uzak dur

yanıt17
yanıt16
Helal:

Ne güldüm hakkaten güzel yazmışsın. Aynen beni de katmayın.

yanıt26
yanıt21
Sıradan birisi:

Kesinlikle

yanıt12
yanıt3
Halktan biri:

Aynen benide katmayın evli çocuklu adamla birlikte olana üzülmem asıl katilin eşine üzülüyorum

yanıt24
yanıt8
beyaz:

aynen senin gibi kansızlar ağlayıpta kızı kirletmeyin pis gözyaşlarınızla

yanıt17
yanıt23
.......:

Ben cocuguna da uzuluyorum

yanıt3
yanıt0
Muhammed yasır AKSOY:

Bütün bunlar, şeriattan yüz çevirdiğimizden oluyor. Şeriat olsaydı, suç oranların %80 %90 azalırdı.

29
36
yanıtYanıtla
FATME:

SENİN DEDİĞİN ŞERİATTEN KASTIN NE ? ALLAHIN İNDİRDİĞİ DİN Mİ YOKSA İNSANLARIN UYDURDUĞU DİN Mİ ACABA? ÖNCE ONU AÇ. ÇÜNKÜ ALLAH ADINA O KADAR YALAN SÖYLEDİLER Kİ. . . . ADAMLAR KENDİ ÇIKARLARINI DİN DİYE YUTTURDULAR HERKESE. ÇÜNKÜ BİZ İNANDIĞIMIZ DİNİN KAYNAĞINI HİÇ OKUMADIK. . . OKUMAKTAN KASIT ANLAYARAK OKUMADIK. O NEDENLE HERŞEYİ YUTTURDULAR BİZLERE. ŞUAN PİYASADA NAMAZ KILDIĞINI ZANNEDİP ONUN BUNUN NAMUSUNA KASTEDEN, ZİNA YAPIP CÜNÜP GEZMEYEN, DEFALARCA HACCA GİDİP İŞÇİSİNİN EMEĞİNİ ÇALANVAR

yanıt32
yanıt3
sazan sezai:

Helal sana Fatme. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 222 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title