Haberler

Tuğçe Kazaz'ın Filmi Yayınlandığı Gibi Kaldırıldı

Güncelleme:

Şarkıcı Erhan Güleryüz'ün yazıp yönettiği ve Tuğçe Kazaz'ın da yer aldığı ''İçimde Akan Nehir'' filmi vizyona girdiği gibi kaldırıldı.

Manken Tuğçe Kazaz'ın başrolünü paylaştığı "İçimde Akan Nehir" isimli film vizyona girdiği gibi kaldırıldı. Şarkıcı Erhan Güleryüz ve manken Tuğçe Kazaz'ın başrolünü paylaştığı "İçimde Akan Nehir" isimli film vizyona girdiği gibi kaldırıldı.

BİN 715 KİŞİ İZLEDİ

13 Kasım'da gösterime giren ve sessiz sedasız vizyondan kaldırılan filmi gösterime girdiği tarihten kaldırıldığı tarihe kadar bin 715 kişi izledi.

AZERBAYCAN - ERMENİSTAN SAVAŞINI KONU ALIYOR

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki 'Karabağ Savaşı'nda yaralanıp ülkesine dönen Hazar Kafkas isimli ana karakterin hayatını sorgulamasını konu alan filmin hikayesi şu şekilde:

Erhan Güleryüz'ün canlandırdığı Hazar Kafkas yıllar sonra ağır sağlık sorunlarıyla ve beş parasız olarak döndüğü kasabasında hayatının muhasebesini yapmaktadır. Babasından kalan evin satışıyla ya yıllardır göremediği oğlunun geleceğini garanti altına alacak ya da ummadığı anda aşkı bulduğu Nehir'in ölmek üzere olan kızının hayatını kurtarmaya çabalayacaktır.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğçe Kazaz Ermenistan Azerbaycan Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

ömer:

COOOOOOOOKKKKK SEVINDIM.

19
4
yanıtYanıtla
pala hüso:

eee neymiş yalakaların sonu hep böyle hüsran olurmuş

16
3
yanıtYanıtla
Tuğçe Kazaz:

Ne demek başka Din kalmadı.

18
1
yanıtYanıtla
meymenetsiz:

AKTROLLER YUH SİZE, O KADAR DA YALAKALIK YAPMIŞTI.

13
4
yanıtYanıtla
İkiyüzlü tugce:

Geçmişinde yaptıklarını laik sisteme CHP ye bagladin kendini aklamak için ...... Şimdi peki ne işin var sinema çekimlerin de filan ..... Otur evinde ...

9
1
yanıtYanıtla
FikretMobil-ANDROID:

1715 adet AKAPE li filmi izlemiş anlaşılan..Filmden bişey anladılarda arab olayım..O

4
4
yanıtYanıtla
kemirgen:

tuğçe ata çıplak binseydi film yayından kaldırılmazdı. .

4
4
yanıtYanıtla
akif:

bu kadına sadece yazıklar olsun derim. gerçekten yazıklar olsun.

4
4
yanıtYanıtla
Karslı:

İkinci kod adı bilmem ne olmuş o filmde imdb de son sırada :)

5
1
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

filmi duymamıştım yeni duydum. birde tuğçe kazaz ne istediğini bilmiyor hep din değiştirmişti. dinden çıktığında ölseydi n`olucaktı hep cehennemde kalıcaktı.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title