Haberler

Tuğçe Kandemir, Çağatay Akman'ın Beğenmediği Şarkıyla Meşhur Oldu

Güncelleme:

"Bu Benim Öyküm" adlı şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Tuğçe Kandemir, Çağatay Akman'ın "Olmamış beğenmedim" dediği şarkıyla okuyarak müzik listelerini alt üst etti.

Youtube'da Danla Bilic'in kanalına konuk olan Tuğçe Kandemir, şuana kadar 87 milyon izlenmeye sahip olan Bu Benim Öyküm adlı şarkısının hikayesini anlattı.

"ÇAĞATAY AKMAN BEĞENMEDİ"

Tuğçe Kandemir, Bu Benim Öyküm adlı şarkıyı sadece 1 kişinin beğenmediğini söyleyerek şaşkına çeviren bir itirafta bulundu:

Çağatay Akman'a ona şarkı verebileceğimi söylemiştim o da bana numarasını vermişti. Bu Benim Öyküm adlı şarkıyı ona gönderdim. "Olmamış, beğenmedim" dedi. Bir tek o beğenmemişti şarkımı daha sonra ben söyledim ve büyük beğeni alınca bana, "Bu senin başarın" diye mesaj attı. dedi.

Tuğçe Kandemir, Çağatay Akman'ın Beğenmediği Şarkıyla Meşhur Oldu

ŞARKIYI 15 DAKİKADA YAZMIŞ

Tuğçe Kandemir, Bu Benim Öyküm adlı şarkıyı 15 dakika içerisinde yazdığını da itiraf etti.

Tuğçe Kandemir, Çağatay Akman'ın Beğenmediği Şarkıyla Meşhur Oldu

"SEN ÖNCE ŞARKI ÇALMAMAYI ÖĞREN"

Çağatay Akman'ın şarkıyı beğenmediğini öğrenen Danla Bilic, "Sen önce milletin şarkılarındaki arka melodiyi çalmamayı öğren." diyerek tepki gösterdi.

Çağatay Akman, Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısının melodisinin Anna RF'in Jump şarkısından çalıntı olduğu kabul etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

çağatay akman Danla Bilic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (69)

Büşra:

Terbiyesiz pislik bu ne biçim kadin iğreçsin

12
11
yanıtYanıtla
Huri:

Iyimsin?

yanıt9
yanıt8
Hasan aydoğdu:

Olum yeter lan ! Rahat bırakın şu kızı dangalaklar !BÜŞRA yı biz takip ediyoruz kimin ne mal olduğu ortada,abicim üzülme sen neşeli yorumlara devam...

3
8
yanıtYanıtla
SAYKO:

Çağatay Akman nedir ya sesi bile yok , Tuğçe ye başarılar

6
4
yanıtYanıtla
Büşra:

Sayko

yanıt0
yanıt0
Huriye bölge:

Yazın benim profilim kiloyum dur evdede kaldim kilolarımdan dolayi zayif kizlari kiskandigim için de onlarin adina algi yaparim cok şişmanim

2
6
yanıtYanıtla
Huri:

Kirk beyinli nerdesin?

3
3
yanıtYanıtla
Krallll:

Bizene kim naparsa yapsin hainlik yapmasin..

4
2
yanıtYanıtla
şakir:

ikisinin de iğrenç sesi var. Bu benim öyküm şarkısı bildiğin yaralı staylaların dinlediği şarkı türünden. Arabesk rap gibi. Söyleyeninde iğrenç sesi var. hele ki çağatay kuru götü nasıl meşhur oldu anlamadım.

4
2
yanıtYanıtla
almanyalı mühendis:

Bu ülkede niye bu kadar medya maymunu var ? Çok ilginç bir o kadarda cahil bir toplum

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title