Haberler

Tuğba Altıntop'un Fiziği Hayal Kırıklığı Yaşattı

Güncelleme:

Rafet El Roman ile evliliğinden olan kızı Su El Nur ile Bodrum'da tatil yapan eski mankenin, meslektaşlarının aksine formunu koruyamadığı dikkatlerden kaçmadı.

Tuğba Altıntop, Rafet El Roman ile evliliğinden olan kızı Su El Nur ile Bodrum'da tatil yapıyor. Anne ve babası dahil tüm ailesi ile çıktığı tatilde objektiflere yansıyan Altıntop, eski günlerinden çok uzak görünüyor.

FORMUNU KORUYAMADI

1996 yılında 'Miss Turkey Güzeli' seçilen Altıntop'un, diğer meslektaşlarının aksine formunu koruyamadığı dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz haftalarda Demet Şener, Arzum Onan gibi eski mankenlerin tatil fotoğraflarında formlarını korudukları gözlenmişti.

MUHABİRLERİ GÖRÜNCE DENİZE GİRDİ

Altıntop, güneşlenirken fotoğraflarının çekildiğini fark edince denize girdi. Kızı Su El Nur Roman ise gazeteciler fotoğraflarını çekmesin diye locada gizlendi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rafet El Roman Tuğba Altıntop Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (67)

dilek:

gayet normal balık etli klasik türk kadını herkes fit olacak diye bir kural yok 2 çocuk annesi kaç yaşında ne olsun ölsün mü ya!

31
2
yanıtYanıtla
...:

ne bekliyorlardıki . . . kadın kaç yaşında yinede güzel . . .

23
0
yanıtYanıtla
Adam gibiMobil-IOS:

Aman size neki bu yastan sonra gorucuyemi cikcak sanki

22
0
yanıtYanıtla
BUSE:

Bu güzel taş gibi siz daha güzel cekicibayan görmediniz

20
1
yanıtYanıtla
hikoMobil-ANDROID:

cok buyuk ve onemli bir olay .milletçe yıkıldık yani perisaniz bu durumdan

20
0
yanıtYanıtla
alm:

daha nası olacak gayet ii bence 2 çocuk annesi için

19
0
yanıtYanıtla
eğer bu hatunu beğenmiyorsanız:

bayanın maaşallahı var. . . . kıskanmayın. . . . böyle bir hatuna laf etmek körlüktür aptallıktır. . . .

17
2
yanıtYanıtla
harika bir bayan:

kıskanmayın len. . . . . hanımefendi ye nazar değmesin. . . . besili koç gibi. . . . tam kıvamında

16
2
yanıtYanıtla
ref:

2 cocuk annesi haberi yapan arkadaş 2 cocuk ddogursunda onun fiziğini görelim

17
0
yanıtYanıtla
01 adana:

hiç de değil bomba gibi hala taş gibi maşallah

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title