Haberler

TRT Haber spikeri Nilgün Balkaç, 4 saat kesintisiz yayında baygınlık geçirdi

Güncelleme:

TRT Haber'in 30 Ağustos Zafer Bayramı özel yayınları sahada devam ederken, spiker Nilgün Balkaç yüksek sıcaklık nedeniyle yayın sırasında baygınlık geçirdi.

Spikerler ve muhabirler uzun süren canlı yayınlarla izleyenlerin karşısında yer alırken bazen talihsiz anlar da yaşayabiliyorlar. TRT Haber spikeri Nilgün Balkaç'ın başına da böyle bir durum geldi ve canlı yayında baygınlık geçirdi.

Büyük Zafer'in üzerinden tam 98 yıl geçti. Bir millet küllerinden yeniden doğdu. 30 Ağustos 1922, Milli Mücadele'nin zaferini simgeleyen gün olarak tarihe geçti. Tüm yurtta coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı için TRT Haber de saatler süren bir özel yayın yaptı.

"SICAK BİR HAVA VAR" DEDİKTEN SONRA BAYILDI

Büyük Zafer'in 98. yıl dönümü kutlamaları, canlı bağlantılar ve özel konuklarla Büyük Taaruz'un Başkomutan Mustafa Kemal tarafından başlatıldığı ve idare edildiği Kocatepe'den 5 saatin üzerinde kesintisiz yayına imza attı. Engebeli arazide, yüksek sıcaklık ve zorlu şartlar nedeniyle TRT Haber Spikeri deneyimli haberci Nilgün Balkaç baygınlık geçirdi. "Zorlu şartlar altında yayın yapıyoruz. Burada sıcak bir hava var" derken baygınlık geçiren Balkaç, kendine geldikten sonra yayını sürdürmeye devam etti. Balkaç'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TRT Haber spikeri Nilgün Balkaç, canlı yayında bayıldı

Kaynak: Haberler.com / Medya

Zafer Haftası Nilgün Balkaç Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (120)

Sinan:

Spiker dört kere su istedi el insaf bir problem var anlamıyor mu acaba kamera arkası

138
2
yanıtYanıtla
Ali mert:

Ben dedim bu kart sbikeri emekli olması lazım

4
100
yanıtYanıtla
Zeynep:

Terbiyesiz

yanıt0
yanıt0
Mesut:

Kadın iyi olmadığının sinyallerini çok önceden verdiği için tepkisiz ekibi kınıyorum. .

87
0
yanıtYanıtla
ver mehteri:

hangi savasi kazanmis baskomutan olmus

28
52
yanıtYanıtla
Berk:

Ooooo haberin yokmu a haberi ac zafer ustune zafer....allah sonumuzu bunlardan korusun

yanıt8
yanıt9
Davut:

Diğer başkomutan hangi savaşı kazandı. Filistin, Çanakkale, Balkanlar, Trablusgarp hepsinde yenildi yinede başkomutan oldu. Ne varki başkomutan olmakda

yanıt4
yanıt17
Cumhurbaşkanı:

Cumhurbaşkanı olan başkomutan olur illa savaş mı kazanmalı .Sen hizmetleri hiç görmüyonmu

yanıt5
yanıt15
Avini:

Yazık ya başka spikermi yoktu / ne demek bu saatte kadar üstelikte sıcakta

68
1
yanıtYanıtla
savaş:

var tabi işinin başında oalağan bir olay işinin başında böyle şeyler olur

yanıt0
yanıt2
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title