Haberler

Tren Kazası'nda Ölen ve Yaralananların İsimleri

Pamukkale Ekspresi'nin Gece Saat 02.00 Civarında Raydan Çıkması Sonucu Meydana Gelen Kazayla İlgili Başlatılan Çalışmalar Sona Erdi.

Başbakanlık Türkiye Acil Yönetimi Genel Müdürlüğü, Kütahya yakınlarında meydana gelen tren kazasında yaşamını yitirenlerle yaralananların isimlerini açıkladı.

Genel Müdürlük tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kütahya-Afyon güzergahında bulunan Çöğürler-Değirmenözü istasyonları arasında Pamukkale Ekspresi'nin gece saat 02.00 civarında raydan çıkması sonucu meydana gelen kazanın ardından, Genelkurmay Başkanlığı, Sağlık ve Ulaştırma Bakanlıkları, TCDD Genel müdürlüğü, Sivil savunma Genel müdürlüğü, Kütahya Valiliği, İl Jandarma Alay Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ile başlatılan çalışmaların sona erdiğini bildirdi.

-9 ÖLÜ 30 YARALI-

Açıklamada, 9 ölü ve 30 yaralının bulunduğu bildirilerek yaralı vatandaşlardan Kütahya Devlet Hastanesi, Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi, Afyon Devlet Hastanesi ve Afyon Kocatepe Hastanesi'nde tedavi altına alındığı açıklandı. Trende bulunan diğer vatandaşların da Valilik organizasyonuyla gidecekleri illere gönderildiği bildirildi.

Kazada yaşamını yitirenler ve yaralılar şunlar:

-HAYATINI KAYBEDENLER:

Mehmet Böbrek (1957/Eskişehir)

Ahmet Sarıkaya (1966/Eskişehir)

İbrahim Doğan (1987/Denizli)

Yusuf Açıkgöz (1980/Afyon)

Kerim Yarar (1992/İstanbul-Pendik)

İbrahim Levent (1976/Afyon)

-KÜTAHYA DEVLET HASTANESİ'NDE BULUNAN YARALILAR:

Bahadır Korkmaz, Musa Bıyıklı, Sultan Bıyıklı, Latif Bıyıklı, Yunus Akkuş,Cem Bulut Ekinci, Gökhan Bıçakçı ve Musa Deniz

EVLİYA ÇELEBİ DEVLET HASTENESİ'NDE BULUNAN YARALILAR

Nazik Savaş, Mahmut Savaş, Hatice Göksel, Kezban Şentürk, Tuğba Hüryaşar, Mustafa Hüryaşar, Selma Hüryaşar, Fatma Nur Akçalı, Serpil Akçalı, Cansu Göksel, Hayalı Kalgır, Figen Kalgır, Mustafa Önal ve Derya Ünal

AFYON DEVLET HASTANESİ'NDE BULUNAN YARALILAR

Haydar Acar, Yusuf Onay, Cavide Güler, Ceren Güler, Mustafa Muaz Dalkılıç, Musab Muaz Dalkılıç

AFYON KOCATEPE HASTANESİ'NDE BULUNAN YARALILAR

Cemile Dilber ve M.Emin Erez (ANKA)

(İG/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title