Haberler

Trafik Kazasında Ölen 6 Kişilik Gurbetçi Aile Defnedildi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 6 kişilik gurbetçi aile, memleketleri Şanlıurfa'da defnedildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 6 kişilik gurbetçi aile, memleketleri Şanlıurfa'da defnedildi. Öğleden sonra Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morgundan alınan baba Adnan Erdoğan (35), eşi Fatma Erdoğan (35) ile çocukları 10 yaşındaki Melisa, 8 yaşındaki Müslüm, 5 yaşındaki Yakup ve 6 aylık Yusuf'un cenazeleri, memleketleri Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Aşağı Göklü kırsal Mahallesi'ne getirildi. Gözyaşları arasında araçlardan indirilen tabutlar omuzlara alınarak, namazın kılınacağı alana götürüldü. Yan yana dizilen tabutları gören yakınları gözyaşlarına hakim olamayarak sinir krizleri geçirdi. Cenazeler, Vali Abdullah Erin'in de katıldığı namazın ardından mahalle mezarlığında yan yana defnedildi.

ANNE VE BABASI SOBADAN ZEHİRLENEREK ÖLMÜŞTÜ

Kazada eşi ve çocuklarıyla birlikte hayatını kaybeden Adnan Erdoğan'ın annesi Perişan ile babası Müslüm'ün de 5 yıl önce Göklü kırsal Mahallesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri, kamyon şoförü olan kardeşi Şeyh Müslüm'ün de yaklaşık 10 yıl önce trafik kazasında öldüğü öğrenildi.

(Bekir Basmacı - Şinasi İnan/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adnan Erdoğan Şanlıurfa Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title