Haberler

Trabzonspor, Vestel Manisaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Turkcell Süper Lig'in 23. Haftasında Vestel Manisaspor'u Konuk Edecek Olan Trabzonspor Bu Maçın Hazırlıklarını Bugün Yaptığı Tek Çalışma ile Sürdürdü. Antrenmanı Kulüp Başkanı Sadri Şener ve Yöneticiler de İzledi.

Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında Vestel Manisaspor'u konuk edecek olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürdü. Antrenmanı Kulüp Başkanı Sadri Şener ve yöneticiler de izledi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya bordo-mavili takım tam kadro katılırken, Tolga Seyhan ise doktor kontrolünde çalıştı. Oyuncularına düz koşunun ardından yarı sahada taktiğe dayalı bir çalışma yaptıran Yanal, kanatlarda gelen ortalara gol vuruş organizasyonu üzerinde durdu. Bordo-mavili takım ayak tenisi ile antrenmanı tamamladı.

Öte yandan Trabzon'a gelen Kulüp Başkanı Sadri Şener bugün futbolcularla tanıştıktan sonra antrenmanı izledi. Bir süre basın mensupları ile sohbet ederek antrenmanı izleyen Şener, daha sonra yöneticilerle birlikte tesislerde incelemelerde bulundu.

(GÖK-ÖS-MFS-BA-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title